Trikovi koji će vam pomoći da na svakoj fotografiji izgledate besprijekorno

Poznata fotografkinja snimila je vrlo detaljan video koji daje jasne upute kako se ponašati i pozirati ispred objektiva.

Čak i ako niste ovisnik o Instagramu zasigurno postoje trenutci koje želite ovjekovječiti na fotografiji i pritom na njoj izgledati što je bolje moguće.  Rijetko tko na svakoj fotografiji ispadne savršeno, ali zato postoji nekoliko trikova koji će vam pomoći da budete  bliže  tome. Ovisno o tome kako ste okrenuti objektivu, na fotografiji možete djelovati mršavije, deblje, više ili manje privlačnih crta lica.

Ključ svake dobro fotografije je poza koji naglašava vaše atribute,  ne izgleda svatko u istoj pozi jednako dobro, pa se jednom odlučite na probno fotografiranje, ono u kojem ćete isprobati niz raznih poza i odabrati onu koja je najbolja, to je poza koju bi najčešće trebali koristiti na fotografijama. Također, prolistajte fotografije koje već imate, izaberite fotografiju na kojoj vam se sviđa kako izgledate i analizirajte pozu, vrlo je vjerojatno da je to ona koja vam odgovara.

Postoji niz uputa koje će vam pomoći u dobivanju savršene fotografije, niz je faktora o kojima ona ovisi, pa tako veliku ulogu imaju svijetlo, interijer, pozadina fotografije općenito. Kako bi vam pomogli u potrazi sa savršenom pozom i fotografijom  izdvojili smo video poznate fotografkinje koja detaljno opisuje kako bi se trebali ponašati ispred objektiva.

Sorelle Amore u kratkom roku postala je jedna od najtraženijih osoba u fotografiji, 2017. godine pobijedila je na natjecanju „Best Job On The Planet“ u konkurenciji s još 17 tisuća Influencera, a primila je i priznanja nekih od najistaknutijih medija od kojih su samo neki Huffington Post, Business Insider, ABC News, Travel+Leisure, News.com.au. Od tada je nastavila s fotografijom, a na svom YouTube profilu objavljuje videe u kojima daje vrlo konkretne savjete koji će pomoći kako početnicima tako i onima već iskusnima koji žele dodatno poboljšati svoje fotografije.

Možete je pratiti i na Instagram profilu, a mi smo za vas  izdvojili jedan video koji rješava sve probleme nefotogeničnosti.