Uvjeti korištenja

 

Korištenjem naših web stranica prihvaćate ovdje navedene uvjete:

Sadržaj na web stranicama Eclectic (eclectic.hr) zaštićen je autorskim pravima. Neovlašteno korištenje bilo kojeg dijela web stranica Eclectic (eclectic.hr), bez dozvole vlasnika autorskih prava, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi. Dokumenti, podaci i informacije objavljeni na web stranicama Eclectic (eclectic.hr) ne smiju se reproducirati, distribuirati ili na bilo koji način koristiti u komercijalne svrhe bez izričitog pristanka Eclectic obrt za usluge, Zagreb (dalje u tekstu: Eclectic) ili na bilo koji način koji može uzrokovati štetu tvrtki Eclectic (eclectic.hr) ili bilo kojoj trećoj strani. Dokumenti, podaci i informacije objavljeni na ovim  Eclectic (eclectic.hr) web stranicama mogu se koristiti samo za individualne potrebe korisnika uz poštivanje svih autorskih i vlasničkih prava te prava trećih osoba.

Korištenjem sadržaja Eclectic (eclectic.hr) web stranica korisnik prihvaća  sve rizike koji nastaju iz korištenja Eclectic (eclectic.hr) web stranica te prihvaća koristiti sadržaj Eclectic (eclectic.hr) web stranica isključivo za osobnu uporabu i na vlastitu odgovornost. Eclectic (eclectic.hr) se u potpunosti odriče svake odgovornosti (i) koja na bilo koji način može nastati iz, ili je na bilo koji način vezana za korištenje Eclectic (eclectic.hr) web stranica, (ii) za bilo koje radnje korisnika uporabom ili zlouporabom sadržaja Eclectic (eclectic.hr) web stranica, te za (iii) bilo kakvu štetu koja može nastati korisniku ili bilo kojoj trećoj strani u vezi s uporabom ili zlouporabom korištenja sadržaja Eclectic (eclectic.hr) web stranica.

Eclectic (eclectic.hr) web stranice sadrže i dokumente, podatke, informacije kao i veze do drugih Internet stranica kreiranih od strane trećih osoba koje će se, kad god je to moguće, kao takve označavati. Eclectic (eclectic.hr) nema nadzor nad navedenim dokumentima, podacima, informacijama ili drugim Internet stranicama uopće te se u potpunosti odriče svake odgovornosti, uključujući ali ne ograničeno na točnost, potpunost i dostupnost sadržaju na Internet stranicama kreiranim od strane trećih osoba.

Web stranice Eclectic (eclectic.hr) koriste tzv. kolačiće (eng. 'cookies') kako bi se korisniku mogla besplatno pružiti usluga s potpunim funkcionalnostima i što kvalitetnijim sadržajem. Kolačići predstavljaju skup podataka koje generira poslužitelj web stranica i koje web preglednik sprema na disk korisnika u obliku male tekstualne datoteke.

Sesijski kolačić postavlja se na računalo korisnika web stranica Eclectic (eclectic.hr) samo za vrijeme trajanja njegovog posjeta ovim web stranicama te se korisniku na taj način omogućuje da se učinkovitije služi web stranicama Eclectic (eclectic.hr) i automatski istječe kada zatvori svoj preglednik. Osim toga, web stranice Eclectic (eclectic.hr) prate statističku posjećenost isključivo radi dobivanja nužne informacije o privlačnosti i uspješnosti svojih stranica na tržištu i pritom se koristi usluga treće strane pod nazivom Google Analytics. Detaljne informacije treće strane o ovoj usluzi, kao i o mogućnostima korisnika web stranica Eclectic (eclectic.hr) u vezi s regulacijom kolačića koji su za isto nužni, dostupne su na: http://www.google.com/intl/en/analytics/privacyoverview.html.

Korisnik web stranica Eclectic (eclectic.hr) uvijek može samostalno regulirati primanje kolačića putem postavki svojeg web-preglednika. Eclectic (eclectic.hr) isključuje svaku odgovornost za bilo kakav gubitak funkcionalnosti i/ili kvalitete sadržaja web stranica Eclectic (eclectic.hr) u svim slučajevima odabira regulacije primanja kolačića od strane korisnika.

Korištenjem web stranica Eclectic (eclectic.hr) smatra se da su korisnici u svakom trenutku upoznati i suglasni s ovim uvjetima korištenja, uključujući s odredbama o obradi podataka i mogućnostima u vezi s kolačićima.

Eclectic (eclectic.hr) se obvezuje poštivati anonimnost i privatnost korisnika Eclectic (eclectic.hr) web stranica. Eclectic (eclectic.hr) može prikupljati osobne podatke korisnika, kao što su ime, adresa, telefonski broj ili e-mail adresa samo ako iste korisnik dobrovoljno dostavi Eclectic (eclectic.hr), obrt za usluge.

Eclectic (eclectic.hr) će navedene podatke koristiti isključivo u svrhu što boljeg uvida i razumijevanja pojedinačnih potreba i zahtjeva korisnika kao i razvijanja mogućnosti što kvalitetnijeg pružanja svih usluga Eclectic (eclectic.hr) na zadovoljstvo korisnika. Eclectic (eclectic.hr) se obvezuje da navedene podatke neće učiniti dostupnim bilo kojoj trećoj strani bez izričitog pristanka korisnika.

Eclectic (eclectic.hr) zadržava pravo izmjene sadržaja Eclectic (eclectic.hr) web stranica te neće biti odgovoran ni za kakve moguće posljedice proizašle iz takvih promjena.

Eclectic (eclectic.hr) zadržava pravo izmjene ovih uvjeta korištenja. O svakoj promjeni ovih uvjeta korištenja korisnici će biti na odgovarajući način i pravovremeno obaviješteni. Izmjene ovih uvjeta korištenja stupaju na snagu s datumom njihove objave na web stranicama eclectic.hr.