Stilska inspiracija: minimalizam Rosie Huntington-Whiteley

Stilska inspiracija: minimalizam Rosie Huntington-Whiteley

Instagram profil britanskog modela Rosie Huntington-Whiteley jedan je od onih na kojima tražimo inspiraciju za minimalističke modne kombinacije u kojima besprijekorno kombinira dizajnerske komada s onima iz high- street trgovina

Minimalističke modne kombinacije Rosie Huntington-Whiteley

Bez obzira radi li se o modnoj pisti, paparazzo fotografijama ili fotografijama na njezinom Instagram profilu, Rosie Huntington-Whiteley gotovo uvijek izgleda besprijekorno. Njezinim modnim kombinacijama dominiraju klasični komada poput midi suknji i traperica koje kombinira s vrlo jednostavnim topovima ili košuljama. Njezine kombinacije najčešće su monokromatske, a modnim detaljima poput nakita i torbi vrlo ih vješto pretvara u kombinacije koje bismo i sami nosili.

minimalističke modne kombinacije, monokromatske modne kombinacije, eclectic.hr

Osim što se radi o klasičnim komadima, njezine modne kombinacije često su mix dizajnerskih i high- street komada. Da je i Rosie Huntington-Whiteley obožavateljica Zare govori činjenica da na njoj često možemo vidjeti komade popularnog high- street brenda, a u posljednje vrijeme najčešće kombinira top iz Zare koji ima u nekoliko boja, a o kojem smo pisali ovdje. Koje kombinacije bismo i sami voljeli nositi i koje komade bi htjeli imati u svom ormaru, pogledajte u nastavku.