Nije vrijeme za sivilo: 5 savršenih jesenskih kombinacija Camile Coelho koje će vas inspirirati

Nije vrijeme za sivilo: 5 savršenih jesenskih kombinacija Camile Coelho koje će vas inspirirati

@camilacoelho

Na jesen se često želite stopiti s tmurnim vremenom pa mnogi odabiru odjeću u praktičnim, ali dosadnim bojama. Međutim, mnoge poznate osobe preporučuju da se ne slijedi ovaj očiti put, nego da modni odabir jeseni izgleda svijetlo poput ljeta.

Prvo, odjeća sočnih i jarkih boja trenutno vas razveseli, a drugo, sto posto će vas istaknuti u masi. Camila Coelho točno zna kako na jesen 2020. godine izgledati ne samo moderno, već i prepoznatljivo- Stoga predlažemo da se nadahnete njezinim elegantnim stilom.

Sama plava kožna minica već privlači pažnju, ali Camila zna kako izgled učiniti još zanimljivijim. Nosi suknju u kombinaciji s plavim pletenim džemperom i izduženim sakoom kako bi se stvorila tečnost kombinacije. Čizme mliječne boje s krokodilskim uzorkom postale su glavni naglasak u ovoj odličnoj kombinaciji jer su idealno razrijedile jednoličnost boja i dale kombinaciji dodatnu zanimljivost.
https://www.instagram.com/p/CFIRg7gh5wW/
Ako mislite da se lagana haljina od prozračne tkanine može nositi samo ljeti, onda ste duboko u zabludi. Ružičasti izduženi sako savršeno se uklopio u opušteni izgled za večeru u gradu.
https://www.instagram.com/p/B8cphtdglfq/
Houndstooth uzorak trend je za jesen 2020., pa s odabir takve odjeće definitivno nećete pogriješiti. Camila nosi haljinicu s ovim printom kombiniranu s kariranom jaknom, crnom torbom preko ramena i lakiranim čizmama. Svakako fantastičan i moderan stilski izgled koji je uz dužu haljinu prikladan i za ured.
https://www.instagram.com/p/B8Xpz0AAA5y/
Rujan nas razmazuje suncem, pa pokušajte iskoristiti maksimum lijepog vremena. Jednom kad izvadimo debele zimske kapute, u ovoj kombinaciji Camile samo zamijenite crop top s dolčevitom. Kožne hlače u tamnoj nijansi pistacija savršeno se uklapaju uz smeđi kaput od ovčje kože i cipele s visokom potpeticom.
https://www.instagram.com/p/B8e-lWIBVdW/
Duboka narančasta je prema Camili Coelho najbolja boja za zlatnu jesen. Riskirajte i stvorite jednobojni, odnosno monokromatski, izgled u ovim nijansama. Dolčevita u boji cigle, narančasti pulover, svjetlucave hlače i tamno narančasta torba kombiniraju se stvarajući originalni i nezaboravni jesenski izgled.
https://www.instagram.com/p/B8cF45UgzUa/