Najzabavnije proljetne sandale dolaze iz radionice Sophie Webster

Najzabavnije proljetne sandale dolaze iz radionice Sophie Webster

Zabavne i šarene proljetne sandale koje se nalaze u najnovijoj kolekciji Sophie Webster, a nemoguće ih je ne primijetiti.

Cvjetni print ukrašava cijelu površinu sandala, uključujući i potplat. Ove sandale idealne su za sve ljubitelje šarenila i boja, a proljeće će učiniti najzabavnijim do sad. Barem kada se radi o vašim stopalima.

Iako nam proljeće još nije blizo, svijet mode je itekako zakoračio duboko u ovo godišnje doba. Proljetne kolekcije iz dana u dan stižu, a posebno nam se svidjela kolekcija modne dizajnerice Sophie Webster.
Sophia Webster sandale cvjetni print
Sophia Webster nas već godinama iz sezonu u sezonu uveseljava šarenim modelima cipele s bezbroj dodataka. Ako ste ljubitelj minimalizma, vjerujemo da ste već napustili ovaj članak. Međutim, za sve one koji uživaju u bojama, teksturama i pretjerivanju, Sophia Webster nije nepoznanica. Proljeće je doba kada volimo nositi odjevne predmete s neizostavnim printom cvijeća i to svuda i u svakoj prilici, a upravo to obilježava ovaj par proljetnih sandala. Sveprisutni cvjetovi nalaze se čak i na potplatu te u unutrašnjosti sandala. 
Sophia Webster sandale cvjetni print
Štoviše, ove sandale osim što su lijepe, također su i udobne, a to znaju svi koji su barem jednom isprobali cipele Sophie Webster. Prvo, izrađene su od kože i svile, tako da ih definitivno nećete htjeti skinuti, a drugo, nadopunjuju ih zgodna peta izuzetno razumne visine od 10 mm, odnosno svega 1 centimetar (za udobnost stopala). U tim ćete sandalama ući u ured, plesati do jutra i istraživati nove gradove dok putujete.


Sophia Webster sandale cvjetni print
Cijena sandala na službenoj web stranici (dostavljaju u Hrvatsku) iznosi 3800 kuna, a već je većina veličina označena kao 'low stock'. 
Sophia Webster sandale cvjetni print