Najtraženije točkice sezone nalaze se na suknji iz Zare

Najtraženije točkice sezone nalaze se na suknji iz Zare

Novi odjevni predmet iz Zare koji je postao viralan i osvojio Instagram i većinu modnih influencerica je mini suknja s točkicama.

Bijela minica s točkicama koju ne prestajemo viđati na društvenim mrežama i svaki put zastanemo kako bi se iznova divili ovom odlično osmišljenom odjevnom predmetu. Što je češće viđamo, to nam je jasnije kako je riječ o vrlo praktičnom odjevnom predmetu. Suknje generalno volimo jer ih možemo nositi češće nego haljine. Naime, dovoljno je promijeniti gornji dio kako bi stvorili potpuno novi modni izgled. Ova mini suknja iz Zare može biti savršeni kameleon i izgledati jednako dobro danju, kao i noću. 
Zara minu suknja točkice Instagram influencerice viralna
Osim upečatljivih crnih točkica (koje obožavamo iz sezone u sezonu) na bijeloj pozadini, ovu suknju krasi i zanimljiv kroj. Uz točkice tu su i nabori, ali i valovi koji su ove sezone pravi must-have. Ova suknja iz Zare visokog je kroja, odnosno pokriva pupak te usko obavija tijela od struka pa sve do početka bedara, a zatim se širi i stvara volumen zahvaljujući dvostrukom šarmantnom valu. Međutim, nemojte se bojati da će vam ova suknja pridodati par kilograma viška, jer taj problem je riješen pametnim krojem, odnosno asimetričnom rezu između uskog dijela i valova. Također, činjenica da je tkanina nabrana svakako znači kako neće ocrtavati nikakve nepravilnosti, već će ih prikriti.

Cijena suknje je 299,90 kuna, a dostupna je u veličinama od XS do čak XXL. Kako bi dobili dojam kako sve možete nositi ovu suknju, donosimo vam neke od najzanimljivijih kombinacija influencerica s Instagrama.
Zara minu suknja točkice Instagram influencerice viralna
Zara minu suknja točkice Instagram influencerice viralna
View this post on Instagram

🖤

A post shared by MARÍA SEGARRA (@mariasegarr) on