Modni dodaci za kosu koji će obilježiti 2020. godinu: Top 6 trendova s kojima nećete pogriješiti

Modni dodaci za kosu koji će obilježiti 2020. godinu: Top 6 trendova s kojima nećete pogriješiti

Sve vrste modnih dodataka za kosu ne napuštaju modne piste već nekoliko godina. Saznajte koje je stilske detalje za kosu vrijedi kupiti ove godine i u kojem se smjeru kreću trendovi.

2020. godine ukrasi i pribor za kosu prelazi u oversize stil, a definitivno nam se sviđa ovaj trend. Od velikih ukosnica za kosu i glomaznih elastičnih traka do metalnih tiara i svilenih šalova. Za vas smo prikupili su najljepše modne dodatke za kosu ove godine koji nećete htjeti skinuti.


Svilena gumica

Pribor koji će vam pomoći u stvaranju mnogih frizura bez oštećenja kose. Kutikula kose sastoji se od ljuskica koje su, u zdravom stanju, tijesno jedna uz drugu, zbog čega odražavaju svjetlost, pružajući onaj zdravi sjaj vašoj kosi. No, nažalost, ovaj gornji sloj redovito ozljeđujemo tvrdim elastičnim gumicama za kosu i ostalim dodacima, a kosa se počne zapetljavati i lomi se. Svilena gumica, zauzvrat, ne šteti strukturi kose i zamjenjujući je s onom klasičnom, vrlo brzo ćete vidjeti značajnu razliku u kvaliteti kose. Osim toga, ove sezone je na vrhuncu popularnosti.
modni trendovi kosa ukrasi svilena gumica
Masivne ukosnice

Još jedan nepobitni hit godine su velike kopče za kosu i kopče za kosu raznih oblika i stilova. Ove godine veličina je bitna. Velike ukosnice za kosu krasit će sve oblike frizura, od onih zalizanih poput visokog repa pa sve do brzinski svezane niske punđe. Stilisti savjetuju da obratite pozornost na svijetle boje i životinjske otiske, a u dizajnu se oslonite na kamenje, natpise i logomaniju.
kopča za kosu modni dodatak 2020. godina
Traka za kosu i rajf

Sve vrste traka za kosu u starinskom stilu prošle su godine samouvjereno osvojile modni svijet i nastavile biti prisutne na modnim pistama i društvenim mrežama, kao i glavama poznatih žena. Široki, voluminozni obruči od baršuna, satena i umjetne kože drže visoku poziciju u svijetu modnih dodataka, a za ženstveniji i elegantniji izgled dizajneri nude tanke metalne obruče s biserima, kristalima i raznobojnim kamenjem (baš kao u djetinjstvu).
rajf za kosu s kristalima modni trend 2020. godina kosa
Marame

Ništa manje ženstveni trend koji je jednostavno stvoren za proljeće i ljeto, ni ove godine ne gubi poziciju. Pastelna ili žarka boja, jednobojni ili s uzorkom, nema pravila. Samo odaberite maramu po vlastitoj želji. Ovo je praktična alternativa za one koji preferiraju nešto više od običnog rajfa ili trake za kosu, a marama svakako zamjenjuje oba.
marama za kosu modni dodatak 2020.
Tanke kopče za kosu

Prekrasan trend koji je osvojio srca djevojaka širom svijeta i dalje dobiva na značaju. Upotrijebite sve vrste nevidljivih i suptilnih kopči za kosu kako biste stvorili kreativne frizure, bilo da se radi o frizuri za ured ili elegantnim kovrčama za romantični spoj s dečkom. Obratite pažnju na dodatke s elementima poput bisera i kamena koji imitiraju dragocjene kristale jer ovo je bezuvjetni favorit 2020. godine.
špangica ukosnica za kosu trend 2020
Vrpce

Dodajte vrpce od tkanine u svoj pribor za kosu. Ovo je još jedan primjer kako jedan jednostavan detalj može poboljšati vaš izgled uz minimalno uloženo vrijeme i trud. U proljeće i ljeto vrpce od satena i svile bit će pravi izbor, a bliže jeseni trend će se promijeniti u ugodni baršun i eko kožu.
vrpca za kosu trend 2020