Kakve ćemo vjenčanice nositi u 2021. godini? Oscar de la Renta predstavio je novu kolekciju vjenčanih haljina

Kakve ćemo vjenčanice nositi u 2021. godini? Oscar de la Renta predstavio je novu kolekciju vjenčanih haljina

Oscar de la Renta

"Ljubav je živa, unatoč svim preprekama", to je filozofija koja stoji iza stvaranja vjenčanica Oscar de la Rente u kolekciji proljeće-ljeto 2021. godine.

Iako je pandemija koronavirusa prisilila mnoge parove da otkažu planove za veliko vjenčanje, to nije razlog da se mladenka odrekne vjenčanice iz snova. "Imajući ovo na umu, stvorili smo vjenčanu kolekciju koja uključuje haljine za modernu mladenku", navode predstavnici modne kuće.

https://www.instagram.com/p/CFP4NE8AA3u/

Nova romantična remek-djela vrhunac su umjetnosti koju izvodi kreativni tandem Laura Kim i Fernando Garcia. Pokazalo se da je kolekcija vrlo ženstvena i senzualna, a dizajneri su osmislili tradicionalne siluete vjenčanica zadržavajući klasiku, ali istovremeno dodajući moderan izgled.

Nedvojbeni dragulj kolekcije je pernata vjenčanica od organze, za koju je trebalo 1.600 sati ručnog rada. Upravo bi takva trebala biti slika moderne princeze.

https://www.instagram.com/p/CFPgj4mg_Kk/
Još jedno remek-djelo za mladenke je višeslojna haljina izrađena od tila, izvezena voluminoznim snježnobijelim cvjetovima koji glatko prelaze s korzeta na rub haljine.
https://www.instagram.com/p/CFSkSfQAONs/
Ne zaboravljajući na najnovije trendove, dizajneri su u kolekciji predstavili i mini haljinu s dugačkim stražnim dijelom. Kolekcija je stvorena s očekivanjem da će svaka mladenka u njoj pronaći vlastitu haljinu u varijacijama stilova.
https://www.instagram.com/p/CFR82xlAz4t/
"Ovo je kolekcija stvorena za beskompromisnu mladenku", napominju dizajneri. Prema njihovom mišljenju, sljedeći izazove s kojima su se suočili ljubavni parovi ove godine, moda za vjenčanja u 2021. trebala bi odražavati "predanost ljepoti, ljubavi i optimizmu".