Kako nositi odjeću bez grudnjaka?

Kako nositi odjeću bez grudnjaka?

4 ključne točke na koje morate paziti za modne kombinacije bez grudnjaka.

Već čekate kada će biti moguće izaći u laganoj majici ili odjevnoj kombinaciji? Znamo da se ljeti i u tople proljetne dane pitanje izbora odjeće ujutro ponekad pretvara u zagonetku. Trebate razumjeti ne samo što odjenuti, već i kako sve to ukomponirati s donjim rubljem. Majice s golim ramenom, bodi s otvorenim leđima i haljine s tankim naramenicama, prisiljavaju djevojke na čudnovate trikove, kao što su silikonske naramenice, grudnjaci s leđima u obliku slova T, oni pričvršćeni sprijeda ili nas čak potiču na radikalne odluke kao što je plastična operacija grudi. Sve to je beskorisno i samo stvara stres. Pozivamo vas ovo ljeto da se oslobodite okova i duboko dišete bez grudnjaka. Usput, ako vam je i dalje neugodno hodati bez ikakvog 'osiguranja', postoje naljepnice za bradavice.

kako nositi odjeću bez grudnjaka
Suptilnosti večernje garderobe

Ako se radi o večernjem izdanju, možete sigurno obući kombinezon, kao i sofisticirane haljine na golo tijelo. Većina ljetnih haljina, pogotovo onih uskih, ne podnosi donje rublje. Naprotiv, donje rublje često se ocrtava, a grudnjak uzrokuje 'šlauf' situaciju te često proviruje ispod haljina, a da ne pričamo o vidljivim naramenicama.

Koje materijale trebate tražiti ako ćete nositi kombinaciju bez grudnjaka?

U svakodnevnom životu ovo pitanje je itekako realno. Ako ćete nositi kombinaciju od svile (ili sličnog materijala), pamuka ili pak pletenu haljinu s golim leđima, zaboravite na grudnjak. Ovi predmeti trebaju biti izrađeni od visokokvalitetnih neprozirnih materijala i, ako je moguće, s tankom oblogom oko prsa. Pazite da tkanina (pogotovo pamuk) od istezanja ne prosijava gole dijelove tijela. Kod kuće na vješalici može izgledati pristojno, ali na dnevnom svjetlu riskirate da sve pokažete. Odjeću koju nosite na golo tijelo svakako isprobavajte na balkonu ili odmah do prozora, odnosno izvora jake svjetlosti.
kako nositi odjeću bez grudnjaka
Dubok dekolte i ostale suptilnosti žanra

Slobodno nosite slip haljine s dubokim dekolteom bez grudnjaka i nemojte se bojati. Prihvatite svoje tijelo s jednakim užitkom s kojim gledate takve fotografije na društvenim mrežama. Ovo je isprobani i pravi modni klasik koji se niti ne može nositi na drugi način.

Kako ne prijeći liniju pristojnosti?

Važno je dostojanstveno hodati rubom ove strme litice. Iskušenje je veliko jer kad neko vrijeme provedete bez grudnjaka, vjerujte nam da mu se nećete htjeti vratiti, ali nemojte zlostavljati ovo pravo i pretjerati. Ne morate ići na poslovne sastanke, ispite i ručak kod roditelja svog dečka bez donjeg rublja. Sačuvajte ove kombinacije za kavu s prijateljicama ili večeru s partnerom.
kako nositi odjeću bez grudnjaka
kako nositi odjeću bez grudnjaka
kako nositi odjeću bez grudnjaka
kako nositi odjeću bez grudnjaka
kako nositi odjeću bez grudnjaka
kako nositi odjeću bez grudnjaka