Kako kupiti savršene traperice? Izbjegnite ovih 6 pogrešaka koje apsolutno svi čine

Kako kupiti savršene traperice? Izbjegnite ovih 6 pogrešaka koje apsolutno svi čine

Kako odabrati traperice? Unatoč činjenici da svi imamo barem nekoliko traperica u svojim ormarima, većina nas i dalje čine iste pogreške prilikom odabira svog idealnog modela.

Ili traperice pretvaraju lijepe stražnjice u palačinke, zatim se ispostavi da je visoki struk zapravo širi nego što je trebao biti, a onda nepravilno pristajanje naglašava one Međutim, kako biste uvijek bili zadovoljni svojim novim trapericama, odlučili smo vam reći o najčešćim pogreškama koje činimo pri kupovini. Uz našu pomoć brzo ćete naučiti izbjegavati ove pogreške, a to znači ormar pun traperica koje vam savršeno pristaju.
kako kupiti traperice, odabrati. najčešće pogreške

@annelauremais

Obratite pažnju gdje su stražnji džepovi. Ako ne želite vizualno stvoriti dojam kao da vam se stražnjica razlila niz noge, uvijek gledajte gdje se nalaze džepovi na stražnjici. Trebali bi biti jasno na razini stražnjice, nikako ne ispod nje. Također, upamtite malu tajnu, a to je da veliki džepovi učinit će da vaša stražnjica izgleda veće.

Ne zaboravite pogledati bočni šav dok isprobavate traperice. Ako kupujete uske traperice, nemojte otići do blagajne prije nego li budete sigurni da je bočni šav točno tamo gdje želite. Napravite koji korak i čučnite. U slučaju da se bočni šav počne kriviti i bježati sa sredine, vratite ih na policu. Ovaj problem učinit će vam se noge izgledaju iskrivljenima i punijima. Zapamtite - šav bi trebao ići jasno i ravno niz nogu.
kako kupiti traperice, odabrati. najčešće pogreške

@andicsinger

Uvijek obratite pažnju na kroj traperica. To je posebno važno za one koji isključivo priznaju internetsku kupnju. Čak i ako imate oko sokolovo, nemojte biti lijeni i pročitajte detaljan opis traperica koje želite. Ako ne, možda ćete umjesto modela s visokim strukom završiti s bumster trapericama u stilu Alexandera McQueena.

Traperice ne bi trebale biti preširoke u struku. Dakle, prvi put isprobavate traperice iz snova. Navlačite ih i napokon onaj prvi uzdah olakšanja. Nisu vam niti preuske niti preširoke na bedrima. Ali onda dođete do struka i pokušate ih zakopčati te shvatite da se tkanina snažno odmiče od vaše kože. Nemojte misliti da će vam zbog toga biti jednostavnije ugurati majice i džempere u traperice. Naprotiv, izgledat ćete širima. Nitko ne želi da mu traperice dodaju fiktivne kilograme.
kako kupiti traperice, odabrati. najčešće pogreške

@andicsinger

Previsok struk neće poboljšati vašu figuru. Svi volimo traperice visokog struka jer čine trbuh zategnutijim, a i ugodno nam je čučnuti i sagnuti se. Istovremeno noge djeluju izduženijima. Ali zapamtite da je itekako moguće pretjerati. Previsoki struk narušit će sklad te sumnjamo da želite izgledati poput Obelixa.

Loša ideja je odabir traperica pogrešne veličine. Kupnja nove stvari koja je beznadno mala pod izlikom da će vam postati motivacija za mršavljenje, čista je prevara samoga sebe. Vjerujte nam, to ne vrijedi raditi.