Jedina 3 modela čizama koja će vam trebati ove zime za sve prilike

Jedina 3 modela čizama koja će vam trebati ove zime za sve prilike

@juliannawilde

Kupovina čizama uvijek pred nas stavlja pravu nedoumicu, uložiti u klasiku ili ipak se odlučiti za trendovski model?

Ako ste upravo jedna od tih osoba (mi moramo priznati da jesmo), bez brige jer uvijek postoji rješenje. Kako bi bezbrižno dočekali zimu i uvijek imali prikladnu obuću za sve vremenske prilike, i neprilike, donosimo vam 3 modela čizama koje morate imati u svom ormaru. Kako bi vam dodatno olakšali, također smo izabrali najbolje high-street modele. Zima je pred vratima, a vi ju sada možete dočekati potpuno spremni.


Trendy čizme za svaki dan

Svake zime dolaze i novi trendovi. Bez obzira na financije mogućnosti, svi uvijek želimo izgledati u trendu. Upravo zato savjetujemo da trendovske čizme kupujete u jeftinijim varijantama ako vam je budžet ograničen, jer šansa da čete ih nositi i sljedeće zime gotovo je ravna nuli. Npr. ove godine nose se izraženi gumeni potplati. Međutim, postoje modeli koji odolijevaju vremenu, a ipak kombiniraju i najnovije stilove. Donosimo vam prijedloge za čizme koje ćete moći nositi više sezona, a izgledati trendovski.
zimske čizme
zimske čizme
zimske čizme
zimske čizme
Svestrane čizme

Znate ono kad je vrijeme vani užasno, a vaše svakodnevne čizme jednostavno to ne bi mogle podnijeti. Svi znamo da ako živite u gorskim i kontinentalnim krajevima, morate imate one jedne svestrane čizme koje vas nikada neće iznevjeriti. Dočekati zimu bez njih, jednostavno nije opcija. Ove čizme moraju prije svega biti tople, vodonepropusne i s potplatom koji se neće klizati.
zimske čizme
zimske čizme
zimske čizme

Geox - 816 kn

Sofisticirane čizme

Čizme za one trenutke kada vam treba dodatna doza stila, koji centimetar viška i elegancija. Bez obzira bile dio poslovno izgleda ili privatnog, svaki ormar mora sadržavati elegantnije čizme s potpeticom koje će se uklopiti uz odijelo, haljinu ili neku dugu svečaniju modnu kombinaciju. Najsvestranijim su se pokazale gležnjače na potpeticu, tako da ako birate samo jedan model, savjetujemo upravo njih.
zimske čizme
zimske čizme
zimske čizme
zimske čizme