Izdvojili smo najbolje kapute iz high street ponude u pješčanim i bež nijansama

Izdvojili smo najbolje kapute iz high street ponude u pješčanim i bež nijansama

@misterbenson_

Ovu jesen umjesto crnog kaputa, ulice će preuzeti klasični kaputi u pješčanim i bež nijansama koji su već proglašeni hitom sezone.

Vrijeme je da izvadite svoju jesensku garderobu iz kutija i s kraja ormara, kako bi spremno dočekali hladne dane koji nam dolaze. Dobro pregledajte svoju kolekciju kaputa, a ako vam nedostaje klasičan bež kaput ili onaj u boji pijeska, ova jesen je vrijeme kad ga morate kupiti.
https://www.instagram.com/p/B8o4Dgogw49/


Kaputi
koji ćemo nositi u 2020. godini model u boji pijeska ili karamele s klasičnim linijama. Pred nama je vrijeme klasika jesenskog žanra, koji će vas spasiti od lošeg vremena, lošeg raspoloženja i loših modnih kombinacija. Samo prebacite kaput preko bilo koje kombinacije, bilo da je riječ o majici i osnovnim trapericama, trenirci ili elegantnoj koktel haljini. Ako vam je bliska filozofija svjesne konzumacije, onda je ovo najpouzdanije i najrazumnije ulaganje u jesenski ormar jer će ovi modeli kaputa s vama biti dugi niz godina. Vrlo je važno pri izboru kaputa da dobro leži na području ramena. Ovo je ujedno i jedno od glavnih pravila i prvih stvari na koje morate obratiti pažnju pri kupovini.


Donosimo vam najbolje jesenske kapute iz high street ponude:
jesenski kaput Mango
jesenski kaput Zara
jesenski kaput Mango
jesenski kaput H&M
jesenski kaput Mango
jesenski kaput Massimo Dutti
jesenski kaput Mango