H&M predstavio Studio SS20 kolekciju koja uskoro stiže u Zagreb

H&M predstavio Studio SS20 kolekciju koja uskoro stiže u Zagreb

H&M je proslavio lansiranje svoje ekskluzivne kolekcije H&M Studio SS20, uz prekrasan pogled na ocean i svjetla Los Angelesa.

Kolekcija je namijenjena modernoj ženi slobodnog duha čiji je stil eklektičan, baš kao i njezina putovanja. Suvremeno uređena vila, koji datira još od sredine prošloga stoljeća, poprimila je poseban izgled uz pomoć zanimljive rasvjete i filtera kojima su naglašeni elementi iz bogate palete boja koje dolaze do izražaja u kolekciji te je postignut lijep kontrast s prirodnim okolišem u kojem je vila smještena.

Uzvanici, među kojima su bili Jourdan Dunn, Paloma Elsesser, Billie Lourd i Selah Marley, bili su odjeveni u odjeću iz kolekcije H&M Studio te su pozvani da prisustvuju predstavljanju nove kolekcije uz uzbudljivu akrobatsku točku, nakon koje je uslijedio i fantastičan glazbeni nastup by Lykke Li. Jameela Jamil, obučena u H&M Studio, bila je DJ čitave noći.
h&M Studio kolekcija ss 2020
„Vrlo sam nostalgična kada je H&M u pitanju, jer me podsjeća na djetinjstvo i odlazak u kupovinu zajedno sa mamom. Posebno bih istaknula koliko volim pjevati pod otvorenim nebom okružena prijateljima“, rekla je . Lykke Li.

„SS20 kolekcija vodi se snažnim osjećajem i duhom 'slobode' te pršti odjevnim rješenjima za suvremenu ženu koja surfa oceanskim valovima, planinari i općenito uživa u istraživanju svijeta koji nas okružuje. Kolekcija je i sirova i profinjena, napravljena od prirodnih tkanina uz dodatak futurističkih detalja. Postoji i određena doza slobode u načinu na koji se kolekcija može nositi. Želimo da naši kupci znaju da je sve dozvoljeno kada je moda u pitanju“, kaže Ann-Sofie Johansson, Creative Advisor, H&M.
h&M Studio kolekcija ss 2020
Za ovaj jednostavan recept treba vam par zelenih plodova avokada (ovisno o količini koju želite napraviti). Avokado zgnječite dok ne dobijete kašu. Ovaj proces možete ubrzati ako imate blender. Avokadu dodajte kakao u prahu. Važno je da u svom sastaju nema šećer. Dobro pomiješajte ova dva sastojka. Računajte kako vam na jedan avokado treba jedna žlica kakao praha. Bazu koju ste dobili možete nadopuniti na mnoge načini i napraviti velik broj deserta. 
h&M Studio kolekcija ss 2020
Kolekcija je nadahnuta radoznalim posjetom i upoznavanjem švedskoga otoka Gotlanda, na kojem je pronađena i bezbrižna muza kolekcije, opuštena i smiona surferica koja s lakoćom kombinira voluminozne haljine za sve prilike sa strožim krojevima i sportskim kupaćim kostimima. Paleta boja sastoji se od jarko ružičaste i kobalt plave boje, uz upečatljive naglaske u fluorescentno zelenoj boji, u zanimljivom kontrastu s nježnim nijansama kremaste žute boje.
h&M Studio kolekcija ss 2020
H&M Studio SS20 kolekcija bit će dostupna u prodaji od 20. veljače na hm.com i u H&M trgovini u Centru Cvjetni.
h&M Studio kolekcija ss 2020