Gdje kupiti čizme za kojima svi luduju na Instagramu?

Gdje kupiti čizme za kojima svi luduju na Instagramu?

Donosimo vam sve detalje o najpopularnijem trendu sezone kada je riječ o čizmama.

Sjećate se kada smo prije par sezona svi bili elegantnim čizmama i onima na potpeticu? Sada su ih zamijenili udobniji i opušteniji modeli. Jednostavne čizme do koljena s ravnim ili grubim potplatom koji je apsolutni hit jeseni. Lišene bilo kakvih dodatnih detalja, kožne i gumene čizme sada uspjele prestići čak i trendovske niske cipele Bottega Venete.

https://www.instagram.com/p/CFu0F4bFASk/

Fashionistice širom svijeta s početkom jeseni presvukle su se upravo takav par čizama. Preferiraju crne modele, ali ponekad modne kombinacije upotpune i s kaki, bijelim ili smeđim čizmama. Čizme možete nositi s apsolutno svime: s romantičnim mini i midi haljinama, ugodnim kardiganima i džemperima, jaknama, balonerima i kaputima.
https://www.instagram.com/p/CF2SHJIl1_a/

Ovaj se model čizama može naći u trgovinama gotovo svih brendova, ali najpopularniji i, vjerojatno, najpristupačniji su modeli koje pronalazimo u high-street trgovinama. Ove jeseni bitno je da se radi o kvalitetnoj koži i bezvremenskom dizajnu. Eclectic je za vas odabrao 6 modela čizama za vaš modni jesenski izgled za svaki dan.
Zara čizme s debelim potplatom jesen 2020.
Mango čizme s debelim potplatom jesen 2020.
Pull&Bear čizme s debelim potplatom jesen 2020.
Reserved čizme s debelim potplatom jesen 2020.
Bershka čizme s debelim potplatom jesen 2020.
Zara čizme s debelim potplatom jesen 2020.