13 znakova da ste uvijek dobro obučeni

13 znakova da ste uvijek dobro obučeni

@withameliataylor / @lydiamillen

Spadate li u grupu žena koje se pronalaze u ovih 13 znakova? Ako je vaš odgovor pozitivan, onda možete sa sigurnosti znati da imate istančan modni stil koji je itekako prepoznatljiv.

Jeste li jedna od onih osoba koja prati modu i zna sve najnovije modne trendove? Često odlazite u shopping i ormar vam je pun odjeće? Ili ste pak osoba koja preferira klasiku te ima svega nekoliko isprobanih i kvalitetnih odjevnih komada u svom ormaru? Bez obzira u kojoj od ovih osoba se pronalaze, niti jedna nije garancija da se dobro oblačite niti da itko cijeni vaš stil oblačenja. Međutim, ipak postoje neke naznake koje lako mogu odrediti da li je vaš stil oblačenja dobar.

Obratite pažnju na ovih 13 znakova:
modni stil i oblačenje
1. Često dobivate komplimente na vaš izgled. Možda ne svaki tjedan, ali puno češće od jednom u šest mjeseci.

2. Nikad ne osjećate da ste neprikladno obučeni, vaša modna kombinacija uvijek odgovara situaciji.

3. Vaši prijatelji često pitaju gdje ste kupili ovu ili onu stvar, a zatim kopiraju vašu kombinaciju.

4. Vaš se stil može opisati u tri riječi.

5. U vašoj garderobi uvijek postoji klasik koji vam može pomoći u bilo kojim okolnostima; bež baloner, mala crna haljinica, kožna jakna, sivi sako.
modni stil i oblačenje
6. Imate vlastitu krojačicu koja vam prepravlja odjevne predmete koje vam se sviđaju kako bi savršeno odgovarale vašoj figuri.

7. Prijatelji i rodbina vas mole da zajedno s njima idete u kupovinu kako bi im pomogli.

8. Na ulici vam se ponekad netko obrati s pitanjem gdje ste kupili naušnice ili kaput.

9. Na Instagramu imate puno sljedbenika koji vas prate zbog modnih kombinacija.

10. Čak i kad vam se učini da nemate što za obući, vrlo brzo s jednostavnim odjevnim predmetima stvorite elegantnu modnu kombinaciju.
modni stil i oblačenje
11. Vaš modni izričaj na fotografiji od prije tri godine izgleda kao da ste ga nosili prije 3 mjeseca. I još uvijek možete nositi odjeću kupljenu prije mnogo godina; na kraju krajeva, klasični komadi nikada ne izlaze iz mode.

12. Prijatelji vam ne nude svoju odjeću na posudbu iako stalno traže vašu. To je zato što mislite da vas njihova odjeća neće zadovoljiti.

13. Ne morate kupovati skupu odjeću na rate kako bi dobro izgledali. Lako možete pronaći stvari koje izgledaju skupo i moderno, ali vas uopće ne koštaju puno.