Zanima vas kako influencerice suše kosu?

Zanima vas kako influencerice suše kosu?

Još uvijek za sušenje kose koristite uobičajeni frotirni ručnik i sušilo za kosu? Postoji bolji i brži način kojeg koriste sve influencerice.

Bilo ljeto ili zima, sušenje kose svima je mrsko. Ako vam je sušilo za kosu najbolji prijatelj i prva stvar za kojom posežete nakon izlaska iz tuša dok skidate s kose grubi ručnik od frotira, vrijeme je da saznate kako postoji lakši i bolji način. Kako bi izbjegli ovu problematiku na tržištu postoje posebni turban ručnici koji su napravljeni od mikrofibre. Takav ručnik neće oštetiti vašu kosu koja je posebno osjetljiva dok je morka, a zadivit će vas i brzina s kojom na sebe prikuplja svu vlagu. 
turban ručnik od mikrofibre
Riječ je o čudesnim ručnicima koji suše kosu dvostruko brže od sušila za kosu. Posebna mikrovlakna dizajnirana su za sve tipove kose, od one tanke koja se lako masni pa do kovrčave i neukrotive. Uz sve to, ovi ručnici jednostavniji su za korištenje od onih uobičajenih te daleko manje oštećuju kosu.
ručnik turban od mikrofibre
Najčešća marka koju Influencerice koriste je ručnik turban Aquis Lisse Luxe Turban. Samo stavite ručnik-turban na mokru kosu, pričvrstite gumb na stražnjoj strani, lagano gurnite kosu izravno u nju, držite nekoliko minuta i uklonite. Voila! Kosa vam je suha bez da je puhasta i ne elektrizira se! Magija? Vjerojatno.
turban ručnik od mikrofibre
Svi koji svjesno pristupaju pitanju njege kose znaju da frotirni ručnici djeluju na kutikule kose, mijenjajući njihovu teksturu u grubu i 'napuhanu' što je poseban problem ako imate kovrčavu kosu. Mikrofibra, naprotiv, ne dopušta da se to dogodi.
turban ručnik od mikrofibre