Tuš za oči: Koji odabrati i kako ga nanijeti?

Tuš za oči: Koji odabrati i kako ga nanijeti?

@emilydidonato

Dok je za mnoge žene bilo koji make-up look nezamisliv bez tuša za oči, velik broj njih izbjegava ga jer nisu sigurne koji odabrati i kako ga savršeno nanijeti. Dobra vijest je da svatko može naučiti izvući savršenu crtu tušem, ako pronađe pravi tuš za oči

Zašto biste trebali koristiti tuš za oči?

Čak i ako niste ljubitelj teških dnevnih make-up lookova, tuš za oči proizvod je s kojim bi se svaka žena trebala naučiti služiti. Samo jedan potez tušem za oči svaki će make-up pretvoriti u dramatičan i glamurozan, pa je savršen izbor za posebne prilike kao što su vjenčanja, poslovni domjenci, izlasci ili bilo koja druga prilika u kojoj želite zablistati. Tuš za oči pristaje gotovo svakom obliku oka (oni s izrazito spuštenim kapcima jedni bi mogli biti iznimka) samo je potrebno pronaći savršen oblik i debljinu crte tuša kako bi istaknuli oči. Svaka žena koja je ikada probala nanijeti tuš za oči zna koliko to može biti izazovno, no, ako izaberete pravi tuš, uz malo prakse vrlo brzo  ćete naučiti kao savršeno istaknuti oči eyelinerom.

tuš za oči, eyeliner, tuš za oči u flomasteru, tuš za oči u gelu, tekući tuš za oč, kako nanijeti tuš za oči?, eclectic, eclectic.hr

Koji tuš za oči izabrati?

Tri glavne varijante tuša za oči su: tekući tuš, tuš za oči u gelu i tuš za oči u flomasteru.
 
Za početnike preporučuje se tuš za oči u flomasteru jer ga je najlakše kontrolirati. U aplikatoru već postoji dovoljna količina proizvoda pa ne morate razmišljati jeste li ga stavili previše ili premalo.
 
Tekući tuš najčešći je izbor onih koji su iskusni s tušem za oči. Najpigmentiraniji je, njegov aplikator dozvoljava da sami odabirete deblju crte koju želite. Ovaj tuš za oči bit će najbolji izbor jednom kad s njim naučite rukovati. Zahtjeva mirnu ruku, preciznost i vježbu pa možda nije najsretnije rješenje za početnike.
 
Tuš za oči u gelu nanosi se s kistićem koji možete kupiti odvojeno, ali vrlo često se nalazi u pakiranju. Tekstura je gušća od ostalih pa je ga je također lakše kontrolirati od npr, tekućeg tuša za oči, a s obzirom na to da možete birati četkicu kojom ga nanosite također ga vrlo lako možete kontrolirati.
tuš za oči, eyeliner, tuš za oči u flomasteru, tuš za oči u gelu, tekući tuš za oč, kako nanijeti tuš za oči?, eclectic, eclectic.hr

Kako nanijeti tuš za oči?

Postoje razne tehnike nanošenje tuša za oči, a koja vama odgovara ćete saznati nakon što ih sve isprobate. Onu tehniku koja vam se čini najuspješnija vježbajte i usavršite kako bi u smo nekoliko minuta mogli izvući savršenu liniju na kapcima tušem za oči.

U nastavku pogledajte video namijenjenom početnicima, ali i onim iskusnijima koji žele usavršiti svoju tehniku nanošenje tuša za oči.