Top 4 tretmana za njegu kože ruku

Top 4 tretmana za njegu kože ruku

Saznajte koji su najbolji načini za održavanje nježne kože ruku u savršenom stanju.

Koža na rukama najlakši je način saznati dob žene pa briga o ovom nježnom području ipak zahtijeva malo napora. Iako je u početku, odnosno mlađoj dobi, dovoljno koristiti hidratantne kreme, s vremenom će se pojaviti potreba za učinkovitijim postupcima.

Parafinska terapija za ruke

Vjerojatno jedan od najpopularnijih postupaka u salonima za njegu. Međutim, možete ga pokušati napraviti i kod kuće. Parafin savršeno vlaži kožu kojoj je potreban snažan oporavak. Zahvaljujući zagrijanom parafinu, hranjive tvari bolje prodiru u gornje slojeve kože.
njega kože ruku

unsplash

Visoko nutritivna krema za ruke

Vjerojatno najpristupačniji način održavanja ruku u dobrom stanju je hidratacija. Međutim, ova metoda je najučinkovitija na mladoj koži koja još ne zahtijeva ozbiljnu hidrataciju. Što ste stariji, to bi i vaša krema trebala biti bogatija. Koristite kremu ne samo prije spavanja, već i nakon dužeg vremena na hladnom zraku ili nakon pranja posuđa, jer je tanka koža ruku vrlo osjetljiva na vanjske utjecaje. 
njega kože ruku

unsplash

Biorevitalizacija ruku

Popularni postupak nije samo za lice, već i za ruke. Pomaže u rješavanju ranih znakova starenja. Velika učinkovitost je vidljiva zbog upotrebe hijaluronske kiseline, kompleksa B vitamina i aminokiselina. Nakon injekcija sličnog sastava, ton kože značajno se povećava. Sve je bazirano na poticanju proizvodnje kolagena. Da biste postigli maksimalan učinak, morate napraviti barem nekoliko postupaka. Prije nego što rezervirate tretman, morate se posavjetovati sa stručnjakom.
njega kože ruku

unsplash

Masaža ruku

Vjerojatno najugodniji način da očuvate ne samo kožu ruku, već i cijelo tijelo. Profesionalni terapeuti znaju točke koje se moraju koristiti u procesu masaže kako bi se postigao maksimalan učinak,odnosno kako bi se postigla ujednačena i tonirana koža ruku. Zato je bolje vjerovati rukama stručnjaka nego samostalno provoditi eksperimente.