Tajna zavodljivog mirisa: trik uz koji parfem duže traje

Tajna zavodljivog mirisa: trik uz koji parfem duže traje

Kada kupujemo parfem ono što želimo jest da njegov miris na koži osjećamo cijeli dan. Ali to nije uvijek tako bez obzira koji parfem koristili.

Tajne uz pomoć kojih parfemi na koži traju cijeli dan

Postoji nekoliko trikova pomoću kojih možete produžiti vrijeme trajanja parfema na koži. Jedan od njih je trik koji često koriste Francuskinje. One naime, osim što parfem stavljaju na nekoliko ključnih točaka na tijelu, parfem stavljaju i na kosu. Da taj trik ima smisla potvrdi su i stručnjaci za parfeme koji kažu kako je kosa jedno od područja koje najduže čuva miris.  Drugi trik je onaj u kojem parfem pošpricate ispred sebe i onda prođete kroz oblak mirisa. Parfem se ravnomjerno raspodjeli po tijelu i traje satima.

 

Tajna zavodljivog mirisa: trik uz koji parfem duže traje, eclectic.hr

Ako ne želite skupocjene kapljice špricati u zrak ili kosu, postoji još jedan trik koji su potvrdili i stručnjaci za parfeme, a vrlo je jednostavan, radi se o hidratiziranoj koži. Možete koristiti losion za tijelo bez mirisa kako se miris losiona i parfema ne bi pomiješali, a još bolja opcija je ona u kojoj koristite losion za tijelo iz iste linije kao i parfem. Bez obzira koji losion za tijelo koristili, bitno je da je koža hidratizirana kako ne bi trenutno upila parfem koji ste na nju nanijeli.

 

Tajna zavodljivog mirisa: trik uz koji parfem duže traje, eclectic.hr