Savjeti kojih se njegovane žene baš uvijek pridržavaju

Savjeti kojih se njegovane žene baš uvijek pridržavaju

Sigurni smo da svi u blizini imaju one žene koji i u ranim jutarnjim satima izgledaju savršeno uredno i dotjerano. I dok vi maskaru stavljate na semaforu, frizuru popravljate u uredu, one nikada nemaju masnu kosu, njihovi outfiti izgledaju kao da su planirani mjesecima unaprijed, a sve što obuku kao da je krojeno po njima. Dobra vijest je da to nije nedostižno, sve što trebate je organizacija.

Kako uvijek izgledati njegovano i dotjerano?

Ukusi su različiti, pa tako i parametri za ljepotu, ali ono oko čega se svi možemo složiti jest da se njegovana žena uvijek može prepoznati. Brz tempo života, obveze koje nas čekaju tijekom dana često ne dozvoljavaju da se posvetimo sebi i svom tijelu onako kako bismo  željeli. Ali bez obzira na to postoje neke stvari kojih se žene koje uvijek izgledaju besprijekorno rigorozno pridržavaju.

Jedan od glavnih preduvjeta lijepog izgleda je njega, ona za početak podrazumijeva dovoljno sati sna. Osim sna redovna njega kože i kose najbolji je način da uvijek izgledate besprijekorno. Žene koje brinu o svojoj koži nikada, ali bas nikada ne idu spavati sa šminkom na licu.

Večernja rutina koja sadrži proizvode i sastojke koji odgovaraju vašem tipu kože pomoći da ujutro izgledate odmorno i svježe. Osim samih krema za njegu, barem jednom tjedno trebalo bi napraviti piling kože i dodatno je nahraniti maskama za lice koje vašoj koži čine dobro. Piling ni maska ne moraju nužno biti kupovni, veliki broj sastojaka već imate u svojoj kuhinji pa tako piling vrlo jednostavno možete napraviti s maslinovim uljem i pšeničnom krupicom, dok su sastojci kao avokado, banana ili jogurt savršeni za maske za lice iz kućne radinosti.

Kada se radi o šminkanju, u dnevnim varijantama nema potreba za teškim slojevima. Lagani puder ili bb krema, maskara i rumenilo sasvim su dovoljna dnevna kombinacija.

Ne zaboravite na fizičku aktivnost, idealna bi bila nekoliko puta tjedno, ali  i jutarnje istezanje će vas pripremiti za dan pred vama, a kada imate nešto više slobodnog vremena šetnja po prirodi zasigurno će vas napuniti energijom.

Dan uvijek započinju zdravim doručkom kako bi bile spremne na dan ispred sebe i brinu od dovoljnom unosu vode.

Image

Što rade žene koje uvijek izgledaju njegovano?

Ljeta provode u hladu pod zaštitnim faktorom jer su u potpunosti svjesne lošeg sunčevog utjecaja na bore i hiperpigmetacije.

Radije investiraju u preparativnu nego dekorativnu kozmetiku. Ta kozmetika ne mora biti skupa ni onda razvikanih brendova. Bitno je da poznajete svoju kožu i njene potrebe.

Posvećuju se detaljima, nokti su uvijek uredni, čak i ako nisu nalakirani a zanoktice njegovane.

Kako bi svakodnevna borba s dnevnim i večernjim outfitima  bila izbjegnuta posvetite se organizaciji ormara.

Dok ga slažete sigurni smo kako ćete naići i na neke komade kojima ste se u trgovini oduševili, ali vrlo ste brzo zaboravili na njih. Isprobajte razne kombinacije i složite ih u ormar tako da su vam vidljive. Osim toga neka u vašem ormaru uvijek budu basic komadi koje lako podignete s accessoriesom.

Ako neke od ovih navika uvedete u svoju rutinu sigurni smo kako ćete vrlo brzo vidjeti rezultate koji će vas činiti sretnima.

Image