Ovo su najbolji drogerijski korektori za sve tipove kože

Ovo su najbolji drogerijski korektori za sve tipove kože

Dobar korektor je sve što vam treba za besprijekorni izgled vaše šminke. Ali dobro ne znači uvijek skupo. Postoje visokokvalitetni proračunski korektori koji svoj posao rade savršeno.

Dugo su luksuzni ili profesionalni brendovi bili jedina opcija za dobru kozmetiku, ali to više nije slučaj. Sada na masovnom tržištu možete pronaći stvarno kvalitetne proizvode koji bez problema pariraju onim luksuznim.

Drogerijski korektori svoj posao rade savršeno; skrivaju tamne krugove ispod očiju, starosne pjege i druge nesavršenosti kože. Da, izbor nijansi možda nije toliko velik kao kod profesionalnih brendova kozmetike i nemaju toliko brižno odabranih sastojaka kao luksuzni, ali dostupni su i svoj posao obavljaju na zavidnoj razini. Istina, u najboljim proračunskim korektorima postoje nježne komponente, tako da se neće začepiti vaše pore i izazvati upalu. Štoviše, neki sadrže i sastojke koji štite od znakova preuranjenog starenja.

Osim toga, vrlo su korisni iz jednog dobrog razloga; ako izgubite korektor, nećete se osjećati isprazno ili krivo. Uvijek možete kupiti dvije nijanse te ih pomiješati kako bi dobili nijansu savršenu za vaš ton kože. Odabrali smo najbolje drogerijske korektore koji odlično rade posao prikrivanja.
drogerijski korektor

Bourjois Radiance Reveal korektor

Korektor ove francuske marke djeluje u tri smjera; ispravlja nesavršenosti, daje sjaj i njeguje kožu. Bourjois Radiance Reveal je lagane teksture, ali prilično pigmentiran, pa pažljivo maskira prištiće, staračke pjege, tamne krugove i brzo daje koži svjež izgled. Formula uključuje vodu s ledenjaka Mont Blanca i hijaluronsku kiselinu, s ti sastojci vlaže kožu tako da se ovaj korektor ne nakuplja u boricama i ne začepljuje pore. 
Bourjois Radiance Reveal korektor drogerijski

Maybelline Instant Anti-Age Eraser korektor

Omiljeni drogerijski korektor mnogih blogerica i profesionalnih šminkera jer savršeno maskira tamne krugove, neujednačen ton kože, prištiće, staračke pjege i sitne bore. Uz to, Maybelline Instant Anti-Age Eraser vizualno zaglađuje površinu kože i posvjetljuje je. Formula s anti-age učinkom prikladna je čak i za vlasnike zrele kože. Budite oprezni i ne primjenjujte ovaj korektor kao što to pokazuju blogeri, s gustim trokutima po cijelom licu. Korektor je jako pigmentiran i mala količina dovoljna je da sakrije sve nesavršenosti kože.
Maybelline Instant Anti-Age Eraser korektor drogerijski

L'Oreal Paris Lumi Magique korektor

Ako trebate sakriti znakove umora, ovaj drogerijski korektor francuske marke bit će vam najbolji prijatelj. Trajna formula proizvoda omogućuje vam da ga koristite u bilo kojim vremenskim uvjetima jer šminka neće 'procuriti'. L'Oreal Paris Lumi Magique korektor sadrži posebne čestice koje imaju lagani sjaj te reflektiraju svjetlost i poboljšavaju izgled kože. Stoga je proizvod idealan za zrelu kožu jer skriva bore. Ovaj korektor neće učiniti da prištići nestanu, već će u potpunosti sakriti tamne krugove i vrećice ispod očiju, a izvrstan je i za područja koja želite malo posvijetliti.
L'Oreal Paris Lumi Magique korektor drogerijski

Revlon PhotoReady korektor

Još jedna prilika da sakrijete nesavršenosti kože tako da ih ni sa zoom objektivima ne možete vidjeti. Gusta tekstura formule za korekciju kože u sticku jedna je od najboljih za ispravljanje nesavršenosti kože. Ako imate suhu kožu, tada na području ispod očiju ovaj proizvod može naglasiti bore. Profesionalni šminkeri savjetuju da Revlon PhotoReady korektor nanesete na tanku četkicu te kremastu teksturu korektora nanesete na prištić kako bi ga prekrili. Ispod očiju ovaj je korektor najbolje nanijeti prstima jer će vam toplina ruku lakše 'razmazati' proizvod.
Revlon PhotoReady korektor drogerijski

Rimmel Insta Conceal & Contour korektor

Ovaj proizvod je za one koji imaju poteškoća s odabirom prave nijanse. Rimmel Insta Conceal & Contour korektor ima tri nijanse, a sve su mat, tako da su pogodne za maskiranje bilo kakvih nesavršenosti na koži. Pored toga, ova paleta korektora je pogodna za diskretno oblikovanje, odnosno konturiranje lica. Pod očima se proizvod najbolje nanosi prstima jer ga je tako najlakše nanijeti.


Rimmel Insta Conceal & Contour korektor drogerijski