NAGRADNI NATJEČAJ- vodimo vas na fen frizuru

NAGRADNI NATJEČAJ- vodimo vas na fen frizuru
Svi znamo da se žene najljepše osjećaju s njegovanom kosom i urednom frizurom. Upravo iz tog razloga u suradnji sa Simple frizerskim salonima odlučili smo 2 čitateljice odvesti na frizuru. Ako se nalazite u Splitu ili okolici, ili želite nekoga iznenaditi i uljepšati mu dan novom frizurom, sve što morate napraviti je tagirati osobu s kojom želite na fen frizuru ili dvije osobe koje želite poslati na frizuru  te u komentar ispod nagradnog darivanja napisati odgovor na postavljeno kreativno pitanje: “Zašto baš vi/one zaslužujete novu frizuru?" Nagradno darivanje odnosi se na Frizerski salon Simple u centru Salona Mall.
 
Uvjet za sudjelovanje u nagradnoj igri su:
  1. Lajkati Facebook stranicu Eclectic
  2. Lajkati Facebook stranicu Simple frizerski saloni
  3. Podijeliti ovu objavu javno
  4. Tagirati osobu s kojom želite na frizuru i napisati odgovor na postavljeno kreativno pitanje: “Zašto baš vi/one zaslužujete novu frizuru?" , u komentar ispod objave NAGRADNOG NATJEČAJA na Eclectic Facebook stranici.
Nagradni natječaj traje do 06.10.2019. 17.30h, a dobitnici su oni s najkreativnijim odgovornom po mišljenu žirija. Rezultati nagradnog natječaja bit će objavljeni 07.10.2019. u 12h.
Detalje i pravila nagradnog natječaja nalaze se ovdje.