Louis Vuitton predstavio novi parfem: California Dream

Louis Vuitton predstavio novi parfem: California Dream

Louis Vuitton - California Dream

Mirisni novitet poznate dizajnerske kuće Louis Vuitton stvoren je za ljetne dane. Parfem California Dream svidjet će se mnogima.

U iščekivanju pravog ljeta i završetku proljetnih prevrtljivih dana, svakako će vam pomoći odličan novi parfem koji dolazi iz Louis Vuittona. Louis Vuitton predstavio je ljetni miris California Dream, koji je nadopunio već poznatu kolekciju parfema Les Colognes. Naziv ovog novog parfema govori sam za sebe. Upravo je ispravno usporediti aromu s toplim, laganim večernjim zrakom zapadne obale Sjedinjenih Američkih Država. Svatko će si zamisliti drugačiju sliku u glavi već na prvo mirisanje ovog parfema, ali svaka od njih bit će jednako lijepa.
California Dream parfem miris Louis Vuitton
California Dream je citrusnog mirisa s izrazitim notama sočne mandarine i limuna. Osim toga, možete osjetiti mošusne i adstrigentne akorde benzoina. Neobična, ali vrlo zanimljiva parfemska kombinacija.

Za svijetli i šareni dizajn svih Les Colognes mirisa, uključujući i California Dream, odgovaran je poznati suvremeni umjetnik Alex Israel, koji najbolje zna kako bi Kalifornijski san trebao izgledati. Stvar je u tome što je dizajner porijeklom iz Kalifornije, a rezultat toga itekako je uspješno prenio i na bočicu koja odiše atmosferom sunčane obale Kalifornije.
California Dream parfem miris Louis Vuitton