Kako skinuti trajni lak za nokte kod kuće?

Kako skinuti trajni lak za nokte kod kuće?

Ako je vašem trajnom laku za nokte vrijeme za uklanjanje, to možete učiniti i sami, bez odlaska na manikuru. Donosimo najsigurniji način za uklanjanje trajnog laka za nokte

Kako skinuti trajni lak bez oštećenja prirodnog nokta?

Trajni lak za nokte u prosjeku traje između dva i tri tjedna, ovisno o kvaliteti rada i brzini rasta vaših noktiju. Ako su vaši nokti već izrasli, ali ne želite ih još skinuti, postoji jednostavan trik kojim možete kamuflirati izrast na noktima. Ako ipak nemate izbora, onda to napravite na siguran način koji neće oštetiti  ploču nokta.
 
Prije nego krenete s uklanjanjem  trajnog laka za nokte, turpijom za nokte nježno uklonite površinski dio laka, ali pritom budite vrlo oprezni kako ne bi oštetili prirodni nokat.
 
Aceton stavite na blazinice i stavite ih na svaki nokat, a zatim ih omotajte aluminijskom folijom i ostavite tako 15-ak minuta. To će omekšati trajni lak i omogućiti njegovo skidanje.
 
Nježno pomičite blazinice u svim smjerovima kako bi uklonili što je više moguće trajnog laka za nokte.
 
Ako se na noktima i dalje nalaze ostatci laka za nokte, možete ih nježno potisnuti drvenim štapićima za nokte.
Trajni lak za nokte, Kako skinuti trajni lak za nokte kod kuće?, ecelctic, eclectic.hr
Nakon što ste u potpunosti uklonili trajni lak, svoje prirodne nokte skratite, oblikujte i izravnajte površinu ploče nokta polirnim blokom za nokte.
 
Za početak na nokte stavite lak za učvršćivanje i ulje za njegu zanoktica.
 
Ako i za vrijeme izolacije želite urednu manikuru, možete slijediti ovih 7 trikova za dugotrajnu manikuru, a ovdje saznajte koje su najčešće pogreške u manikuri.