Kako se koristi uvijač za trepavice?

Kako se koristi uvijač za trepavice?

Uvijač za trepavice jedan je od onih pomagala za ljepotu bez kojeg žene ili ne mogu zamisliti beauty rutinu, ili ga u potpunosti izbjegavaju. Iako može izgledati pomalo strašno, jednom kada ga naučite koristiti, stavljanje maskare bez njega bit će vam nezamislivo, a on će postati apsolutni must have vaše kozmetičke torbice

Zašto bi trebali koristiti uvijač za trepavice?

Korištenje uvijača za trepavice kako biste postigli dramatičan make-up look i otvorili pogled preporučit će vam svaki vizažist. Koriste ga kao korak u naglašavanju trepavica, a osim što će otvoriti pogled, trepavice će izgledati duže. Osim toga, ako su vaše prirodne trepavice ravne, ovo beauty pomagalo, jednom kada ga naučite koristiti, promijenit će vaš pogled na trepavice u potpunosti. Žene ga najčešće izbjegavaju jer im izgleda kao nešto s čim  će se ozlijediti ili u najboljem slučaju oštetiti trepavice, no, uvijač za trepavice zapravo je puno jednostavniji za korištenje nego što izgleda.

 

Kako se koristi uvijač za trepavice?, uvijač za trepavice, eclectic.hr

Kako se koristi uvijač za trepavice?

Na tržištu postoje razni uvijači za trepavice, pa tako možete birati između plastičnih i metalnih, a postoje i oni koji se samozagrijavanju. Stručnjaci za make-up preporučuju one metalne, a zagrijati ga možete i sami fenom za kosu, no to ostavite za vrijeme kada s njim naučite rukovati.

 

uvijač za trepavice, eclectic.hr, eclectic

Uvijač za trepavice uvijek se koristi prije nanošenja maskare ili umjetnih trepavica, ako su i one u planu u vašem make-up looku. Dakle, uvijač za trepavice koristi se na suhim i čistim trepavicama. Prislonite ga na kapak, što bliže korijenu trepavica, pazite da  zahvati sve trepavice kako one ne bi izgledale polomljeno i neuredno, držite ga stisnutog 10-ak sekundni i nježno ga pomičite od korijena prema vrhovima trepavica. Po potrebi postupak ponovite još jednom.