Kako prekriti izrast na korijenu nokta? Savjet koji će oduševiti sve one koji na noktima imaju gel ili trajni lak

Kako prekriti izrast na korijenu nokta? Savjet koji će oduševiti sve one koji na noktima imaju gel ili trajni lak

S obzirom na to da u skorije vrijeme nećemo moći na manikuru, pronašli smo način kojim možete „zakamuflirati“ izrasli nokat kako bi nokti i dalje izgledali uredno te kako biste produžili vrijeme prije ponovnog odlaska na manikuru

Kako „kamuflirati“ izrast na noktima koji imaju trajni lak ili gel?

Ako vam neuredna manikura smeta bez obzira na to što vrijeme provodite doma, oduševit će vas savjet koji je frizerka s Instagram profila @omgartisty podijelila sa svojim pratiteljima. Super jednostavna tehnika „kamufliranja“ geliranih, ili noktiju na kojima je trajni lak, pomoći ćemo da vrijeme u kojem su kozmetičari nedostupni, naša manikura i dalje bude uredna.

kaka odgoditi odlazak na manikuru, kako zakamuflirati izrast na noktima, ecelctic, eclectic.hr
Dakle, za ovaj vrlo jednostavan ali učinkovit trik, potrebni su vam turpija za nokte i glitter lak za nokte.

Ovisno o  tome koliko je vremena prošlo od vaše manikure, nokte prije svega oblikujte i ako je potrebno, skratite. Što je moguće bliže izrastu nokta, ali pazeći da vam lak ne dođe do zanoktica, popunite prostor nokta koji je izrastao. Hoćete li popuniti samo taj dio ili ćete cijele nokte nalakirati lakom sa šljokicama, ovisi o vama. Iako ovo nije dugoročno rješenje, vrlo je praktično i jednostavno za kratkotrajnu „kamuflažu“ izrasta na noktima.

Lak sa šljokicama najbolje je rješenje jer osim toga što je gušći od ostalih lakova za nokte, najbolje prekriva prijelaz na poručuju izraslog dijela  nokta i onoga na kojima je gel ili trajni lak još uvijek postojan.