Jennifer Lopez lansira vlastiti brend kozmetike, a mi znamo sve detalje

Jennifer Lopez lansira vlastiti brend kozmetike, a mi znamo sve detalje

@JLOBEAUTY

Još u kolovozu ove godine Jennifer Lopez potaknula je glasine o pokretanju vlastite marke kozmetike. Tada nismo znali nikakve specifičnosti, ali sada imamo službenu izjavu o datumu lansiranja JLo Beauty.

Besprijekoran izgled i savršena koža Jennifer Lopez, jasno ukazuju na prisutnost cijelog arsenala tajni ljepote i profinjenog sustava osobne njege. Jennifer je više puta rekla kako ih planira podijeliti sa svojim obožavateljima, a, čak je i registrirala prijavu patenta za njegu kože.
JLo Beauty, kozmetika

@JLOBEAUTY

Prošlog tjedna Jennifer je službeno objavila da uskoro pokreće vlastiti brend kozmetike pod nazivom JLo Beauty, u koji je već uložila puno truda.

Ovo nije samo strastveni projekt, to je 30-godišnji san. Jedva čekam podijeliti s vama svoje tajne o njezi kože! "- piše Jennifer na svom Instagram profilu.
JLo Beauty, kozmetika

@JLOBEAUTY

Sudeći prema reklamnim materijalima koje smo do sad uspjeli vidjeti, njeni će proizvodi težiti održavanju mladog i zdravog izgleda i sjaja kože. "Sada sjaj vaše kože nema rok trajanja", kaže jedan od slogana marke. Također, marka najvjerojatnije neće ostati niti bez dekorativne kozmetike, a o tome svjedoče opetovani nagovještaji Jennifer Lopez o suradnji sa svojom vizažisticom Mary Phillips. Prvi JLo Beauty proizvodi krenuti će u prodaju 1. siječnja 2021., a predbilježbe na web stranici bit će dostupne 8. prosinca.