Instagram trend: Što je djevičanska manikura?

Instagram trend: Što je djevičanska manikura?

U prostranstvu Instagrama, otkriven je novi trend u industriji noktiju pod nazivom "djevičanska manikura".

Moda kratkih i njegovanih noktiju prekrivenih samo prozirnim lakom postaje sve prisutnija. Sada je trend 'čistih' noktiju popularan ne samo na društvenim mrežama, već i u salonima za nokte širom svijeta.
djevičanska manikura

U čemu je tajna djevičanske manikure?

Djevičanska manikura uistinu je zadivljujuća kad na Instagramu pronađete primjere suptilnog, sofisticiranog grafičkog dizajna. Samo nekoliko linija na čistom noktu imaju hipnotički učinak i a vi ćete se pronaći kako nastavljate tražiti jednostavne, ali zanimljive ideje za crteže. Filozofija djevičanske manikure temelji se na čistoći i jednostavnosti. Ovakav pristup pomaže u pronalaženju dobrog rješenja za bilo kojeg klijenta, bilo da je to muškarac ili žena, minimalist ili obožavatelj žarkih boja.
djevičanska manikura

Što obilježava djevičansku manikuru?

Zanimljivo je da se na modnim revijama uvijek pridržavaju koncepta minimalističke manikure, iako ekstravagantni izuzeci također imaju svoje mjesto. Govoreći o djevičanskoj manikuri, vrijedi napomenuti da se ona ne može pripisati samo minimalizmu ili samo crtežima specifičnog grafičkog dizajna u ravnim crtama. Ovdje možete pronaći podebljane neonske i volumetrijske elemente. Nude pozadina (ili uopće nedostatak pozadine) temelj je koji dizajn čine praktičnim i atraktivnim, bešavnim i neobičnim.
djevičanska manikura
djevičanska manikura
djevičanska manikura