Dijelovi tijela koji prvi odaju godine i zahtijevaju posebnu pažnju

Dijelovi tijela koji prvi odaju godine i zahtijevaju posebnu pažnju

pexels

Navikli smo brinuti se o vlastitom izgledu kako bi izgledali savršeno. Styling, manikura, njega tijela, prikladna šminka i još mnogo toga. Međutim, postoji nekoliko posebnih područja kojima je potrebna povećana pažnja.

Vrat

Naravno, svi znaju da se s vratom može malo toga učiniti. Upravo je vrat odličan pokazatelj stvarne dobi. Doista, čak i ako je vam je lice zategnuto najnovijim čarima plastike, dio tijela koji povezuje glavu s tijelom odražava stvarnu situaciju.
Potrebno je pravilno održavati držanje, ojačati vratne mišiće i masirati zonu ovratnika. Mnogo ovisi i o njezi kože vrata koju se ne smijete utrljavati u kožu, već potrebno lako raspodijeliti po dnu vrata. Također je važno odabrati ortopedski jastuk s posebnim udubljenjem kako biste izbjegli stvaranje bora na vratu.

Oval lica

Kome će se svidjeti prekrasna brada i ako joj se doda još jedna? Da, podbradak. Takva noćna mora može se pojaviti i zbog nepravilnog držanja, okluzije i problema s prekomjernom težinom.
Vrijedno je svakodnevno raditi laganu masažu lica, tapkati stražnjom stranom ruke nekoliko minuta. Rezultat će biti bolji ako pri masaži nanesete kremu. Što više prirodnih sastojaka sadrži, to bolje.
njega kože godine područja

pexels

Oči

Možete osjetiti koliko je koža na području oko očiju nježna čak i jednostavnim dodirom. Takva krhka koža zahtijeva pažljivu njegu. Možete koristiti hidratantna i hranjiva sredstva, kao i maske za lice. S ovim posljednjim ne pretjerujte. Maske nemojte koristite više od dva ili tri puta tjedno. I kremu treba nanositi pažljivo s prstenjakom koji najbolje odgovora ovom području. Također, ako koristite gušću kremu, prije nanošenja je zagrijte između prstiju.

Ruke

Svakodnevno su nam ruke izložene raznim štetnim učincima za našu kožu; proizvodi i kemikalije u kućanstvu, sunce, hladnoća.. sve to snažno utječe na našu kožu. Sada postoji mnogo proizvoda za njegu kože ruku, ali ih treba koristiti najmanje dva puta dnevno kako bi se postigao pozitivan rezultat. Također, ne zaboravite na nokte koji su skloni listanju upravo zbog istih razloga.
njega kože godine područja

pexels

Područje dekoltea

Zona dekoltea također zahtijeva njegu. Stres, hormonalni skokovi, promjena težine, sve to će ostaviti posljedice na području dekoltea. Vježbanje će, naravno, na neki način pomoći u održavanju žljezdanog područja u dobroj formi. No, vrijedi koristiti dodatne alate. Čišćenje gelom ili pjenom, a mekani piling pomoći će u održavanju mladenačkog izgleda. Također, izbjegavajte sunce i ne zaboravite nanijeti kremu sa zaštitnim faktorom kako bi spriječili nastanak starosnih mrlja.