Crveni ruž po pristupačnoj cijeni koji se u svijetu proda svakih 6 sekundi

Crveni ruž po pristupačnoj cijeni koji se u svijetu proda svakih 6 sekundi

Crveni ruž jedan je od najpopularnijih make-up proizvoda. Ima moć u samo nekoliko sekundi dnevni make-up pretvoriti u večernji i to je samo jedan od razloga da ga uvijek imamo u torbi. Na linku saznajte koji je crveni ruž pobjednik u potrazi za dugotrajnim i pristupačnim ružem za usne u crvenoj boji.

Maybelline New York SuperStay u nijansi Pioneer

Da je Maybelline New York SuperStay u nijansi Pioneer jedan od najtraženijih ruževa za usne na svijetu potvrđuje i činjenica da se širom svijeta svakih 6 sekundi proda po jedan primjerak ovog postojanog i pristupačnog ruža za usne. Radi se o klasičnoj crvenoj boji s hladnim podtonom, koji je prvi put lansiran 2017. godine i od tada ne prestaje oduševljavati šminkerice diljem svijeta.

Maybelline New York SuperStay u nijansi Pioneer, ruž po pristupačnoj cijeni, eclectic.hr, crveni mat ruž

Maybelline New York SuperStay u nijansi Pioneer popularan je zbog postojane formule, preciznog aplikatora koji maksimalno olakšava posao i naravno pristupačne cijene. Kada se radi postojanosti, svi ruževi iz Maybelline New York SuperStay linije  jednako su postojani, pa ako vaš izbor nije crveni ruž, ali ste i dalje u potrazi za postojanim mat ružem za usne, Maybelline New York SuperStay ruževi za usne mogli bi biti rješenje. Osim dugotrajnih ruževa za usne, postoji još nekoliko Maybelline proizvoda koje obožavamo, kao što je Maybelline Instant Age Rewind korektor, o kojem više možete saznati ovdje.