Brzi i učinkoviti trikovi koji će vam pomoći da izgledate odmorno i onda kada to niste

Brzi i učinkoviti trikovi koji će vam pomoći da izgledate odmorno i onda kada to niste

Jedno od najčešćih beauty pitanja jest „Kako izgledati manje umorno?“ Saznajte sve trikove koji vam otkrivaju kako uvijek izgledati odmorno, svježe i njegovano. Kao i 3 savjeta za dane u kojima s lica želite izbrisati tragove neprospavane noći.

Kako izgledati manje umorno?

Postoji cijeli niz savjeta koji vam mogu pomoći da ne izgledate umorno. Minimalno 8 sati sna, dovoljan unos tekućine, redovita tjelovježba, zdrava hrana i slično. To su savjeti kojih bi se trebali pridržavati svakodnevno kako bi rezultat bio dugoročan. No što ako je umor privremen ili posljedica neprospavane noći? Tada nam trebaju brzinski savjeti i trikovi kako bi u što je moguće kraćem roku izašli iz stana i biti spreman za dnevne obaveze.

Brzi i učinkoviti trikovi koji će vam pomoći da izgledate odmorno i onda kada to niste, eclectic.hr

Njegujte područje oko očiju

Oči i područje oko očiju prvo  su mjesto koje odaje umor. Oči izgledaju manje, a podočnjaci su tamniji. Kako bi vidljivost umora na tom području sveli na minimum nužno je njegovati područje oko očiju hranjivim kremama namijenim upravo tom području. Dodatan trik kojim se žene, ali i stručnjaci za ljepotu često služe je krema za njegu područja oko očiju rashlađena u hladnjaku. Hladna krema brzo će osvježiti tanko i osjetljivo područje oko očiju i prikriti manjak sna. Osim kvalitetne kreme za područje oko očiju možete se poslužiti i jade rollerom. Jade roller ili valjak od žada dolazi iz kineske medicine. Vjeruju kako žad ima moć reducirati natečenost lica i izvlači toksina iz tijela. Ako se ujutro probudite natečeni, valjak od žada može vam pomoći riješiti se viška tekućine na podočnjacima. Baš kao i kremu, i njega možete čuvati u frižideru kako bi bio hladan za korištenje.

Brzi i učinkoviti trikovi koji će vam pomoći da izgledate odmorno i onda kada to niste, eclectic.hr

Njegujte kožu svakodnevno kako bi bila nahranjena i sjajna

Ne postoji  savršena krema za lice koja će jednim korištenjem ukloniti sve vaše probleme s lica. Lijepa koža bez beživotnog sivila rezultat je pravilne njege i dobrih navika. Redovito korištenje proizvoda sa sastojcima koji odgovaraju vašoj koži spašavat će vas u onim danima kada vam nedostaje sna ili ste umorni iz bilo kojeg razloga. Redovitom njegom odradit ćete najveći dio posla.  Put do zdrave i lijepe kože je dugotrajan i u njemu treba biti ustrajan. Na tom putu neizostavni su eksfolijatori, a o tome zašto ih trebate koristiti više možete saznati ovdje, kao i o savjetima kako izgledati lijepo bez šminke, o kojim možete čitati ovdje. A za krizne dane postoje kreme sa shimmerom koje koži daju trenutačan sjaj i skrivaju sve nedostatke na licu, a istovremeno ona izgleda u potpunosti prirodno i zdravo.

Brzi i učinkoviti trikovi koji će vam pomoći da izgledate odmorno i onda kada to niste, eclectic.hr

Koristite noćnu kremu

U tome kako će vaša koža izgledati ujutro, osim dovoljno sati sna, ključnu ulogu ima i večernja beauty rutina. Detaljno čišćenje lica o kojem više možete saznati ovdje, kvalitetna krema sa sastojcima koji odgovaraju vašem tipu kože i nježna masaža učinit će puno ako za samo nekoliko sati morate biti budni i izgledati kako da ste spavali cijelu noć.  Kako bi krema za lice vašoj koži pružila sve što joj je potrebno, nužno je da koristite masku koja odgovara vašem tipu kože. Sve o  znakovima koji vam govore da koristite krivu kremu za lice možete saznati ovdje. Umjesto noćne kreme možete koristiti i hranjive noćne maske koje dok vi spavate neumorno rade na obnavljanju vaše kože. O maskama za lice koje obnavljaju vašu kožu dok vi spavate već smo pisali ovdje, a o tome kako izvući maksimum iz maske za lice možete više saznati ovdje