Znakovi da 'on' možda ipak nije onaj pravi

Znakovi da 'on' možda ipak nije onaj pravi

unsplash

Svi smo u potrazi za partnerom koji će se povezati s nama za cijeli život. Međutim, jeste li sigurni da je vaš izabranik upravo ta osoba?

Većina žena sanja o snažnoj vezi, i u idealnom slučaju, prstenu na ruci. Međutim, u stvarnosti nije svaki muškarac spreman na određene akcije, pogotovo brak. Naravno, u nekim slučajevima muškarcu je potrebno samo vrijeme da se pripremi za stvaranje obitelji: poboljšati uvjete smještaja, kupiti automobil, uštedjeti novac za dostojan život u sljedećih nekoliko godina nakon braka. Ipak, postoje znakovi iz kojih se jasno vidi da ni danas, a ni za godinu dana, vaš muškarac neće biti spreman povezati svoj život s vama.
veza brak

unsplash

Bježi od obaveza

U pravilu, muškarac koji se ozbiljno odnosi prema vama neće izbjeći upoznavanje ljudi koje volite, od roditelja do prijatelja. I on će sam tražiti da vas upozna sa svojom obitelji. Ako partner izbjegava čak i razgovarati o mogućem poznanstvu s okolinom, razmislite trebate li trošiti svoje vrijeme na njega.

Niste mu jedini ljubavni interes

U određenom smislu mnogi muškarci 'sakupljaju' žene. Prvo, privuče vašu pažnju, i čim je dobije, odmah gubi interes za vas i počinje tražiti novu „žrtvu“. Računati na brak s takvim muškarcem, blago rečeno, nerazumno je. Vrijeme je da potražite istinski vrijednog čovjeka.
veza brak

unsplash

Stalno vas kritizira

Po njegovom mišljenju radite sve pogrešno: kuhate pogrešno, oblačite se pogrešno i uopće ne odgovarate njegovom idealu. Nemojte misliti da će se s vremenom to promijeniti. Obiteljski život s takvom osobom pretvorit će se u pakao. Jeste li stvarno spremni na stalno nezadovoljstvo druge polovice?

Izbjegava razgovarati o budućnosti

Takvo je ponašanje opravdano ako ste se tek nedavno upoznali, ali nakon nekoliko godina veze, muškarac već sigurno zna da li mu treba veza s vama, ali nisu svi spremni priznati da mu je jednostavno ugodno živjeti u partnerskim odnosima. U tom slučaju morate preuzeti inicijativu u svoje ruke i izravno razgovarati kamo ide vaša veza.