Zabavni horoskop: ovo su 4 najumišljenija horoskopska znaka

Zabavni horoskop: ovo su 4 najumišljenija horoskopska znaka

Svi imamo u životu nekog tko misli da je bolji, pametniji, sposobniji i ljepši od drugih. To može biti istina, ali veća je vjerojatnost da se radi o jednom od 4 najumišljenija znaka zodijaka.

Bik

Iako je inteligencija jedna od njihovih najistaknutijih karakteristika, bahati i umišljeni  bikovi svakako su najnarcisoidniji horoskopski znakovi. Uvijek uporni, tvrdoglavo brane svoje stavove, čak i ako nisu sigurni jesu li u pravu. Ako mu pokušate dokazati da je drugačije, vrlo vjerojatno će prekinuti sve odnose s vama, jer ipak bik zna najbolje.
 
Lav
Lavovi o sebi imaju beskrajno visoko mišljenje i vrlo često se ponašaju kao da su ne samo najpametniji, već i jedini  na svijetu. Iako sposobni, tendencija da pretjeruju, misle te jasno i glasno kažu da su najbolji čini ih jednim od najumišljenijih i najomraženijih znakova zodijaka.
Vrlo su teatralni, a u raspravama pobjeđuju čak i kad nisu u pravu.
zabavni horoskop, najumišljeniji horoskopski znakovi, eclectic, eclectic.hr
Djevica

Horoskopske djevice vole da je sve besprijekorno pa se i same tako ponašaju. Često se ponašaju  kao da su najpametnije osobe u prostoriji, imaju jako visoko mišljenje o svom izgledu i sposobnostima te teže za savršenstvom što ih čini umišljenima i ne uvijek ugodnima za suradnje ili druženje.
 
Strijelac

Iako dobronamjerni, strjelci vole biti i najpametniji. Britkog jezika vrlo često izgovore prije nego što promisle pa su skloni povrijediti kolege ili prijatelje. Uvijek imaju najbolja rješenja, najbolje savjete, a uz sve to, naravno da uvijek najbolje i izgledaju. Ako se niste zaželjeli glavobolje, o temama o kojima nemate iste mišljenja, ne upuštajte se u rasprave sa savršenim strijelcem.