Uvedite ove 3 stvari u svoju jutarnju rutinu

Uvedite ove 3 stvari u svoju jutarnju rutinu

unsplash

Bez obzira na to jeste li jutarnji tip ili niste, ove 3 stvari značajno će utjecati na početak vašeg dana.

Možda se iznenadite, ali svako jutro je korisno učiniti tri važne stvari. Prvo; popijte čašu tople vode, a u vodu dodajte sok pola limuna. Drugo; doručkujte. Treće; isperite usta uljem. Da! Sve ćemo vam pojasniti.

jutarnja rutina i navike, doručak, topla voda s limunom

unsplash

Što se tiče tople vode s limunom ujutro, takav zakiseljeni napitak instantno će vas razbuditi. Čak i bolje od kave! Isto tako, probudit će i vaš probavni sustav na zdrav način. Još jedna dobra stvar tople vode s limunom je i njezin utjecaj na ubrzavanje metabolizma, a samim time će učiniti vašu figuru vitkijom.

Doručak je nezamjenjivo pravilo kojeg se svi moramo pridržavati. Doručak bi trebao biti hranjiv, zdrav, bez rafinirane hrane i koncentrata. Idealno bi bilo da se doručak sastoji od žitarica, mliječnih proizvoda i voćnih sokova (sveže iscijeđenih), plus čaja ili kave.
jutarnja rutina i navike, doručak

pexels

Što se tiče ispiranja usta uljem, to nje mali trik kojeg koriste jogiji. Oni vjeruju da će takav postupak, ako se izvodi svako jutro, ojačati zube, ali i očistiti karmu. Prikladno je bilo koje ulje za ispiranje (bademovo, maslinovo itd.). Nakon ispiranja ulje se ne smije progutati, već se mora ispljunuti.