U Zaru su stigle svijeće s Jo Malone potpisom

U Zaru su stigle svijeće s Jo Malone potpisom

Na oduševljene svih obožavateljice Jo Malone mirisa, Zara i Jo Malone ponovili su suradnju i predstavili prvu liniju mirisnih svijeća za dom koje će vas oduševiti mirisom, ali i dizajnom.

Zara i Jo Malone kolekcija mirisnih svijeća

Nakon uspješne suradnje “The Zara Emotions Collection by Jo Loves, created by Jo Malone CBE.” U kojoj su predstavili liniju parfema, britanski brend Jo Malone poznat po elegantnim i luksuznim mirisima, kupkama i proizvodima za njegu tijela, udružio se s high street brendom kako bi napravili kolekciju mirisnih svijeća za dom.

zara, jo malone, mirisne svjeće, eclectic, eclectic.hr

Zara

Nova kolekcija svijeća „Zara Emotions Collection by Jo LOVES“  stvara mirise nadahnute uspomenama i trenucima u životu koji nas vesele. U kolekciji  se nalazi 8 različitih mirisa među kojima su citrusne note, lavande, mošus, bergamot, klinčići, mandarina i cvijet naranče.
 
Osim u mirisu, uživat ćete i u jednostavnom i elegantnom dizajnu pa će biti ukras u svakoj prostoriji u koju ih stavite. Svijeće dolaze u veličini od 200 grama po cijeni od 119, 90 kn, a možete ih pronaći na Zarinoj službenoj stranici.
zara, jo malone, mirisne svjeće, eclectic, eclectic.hr

Zara