Nikon nudi besplatan tečaj fotografije cijeli travanj

Nikon nudi besplatan tečaj fotografije cijeli travanj

Ako vas privlači fotografija ali do sada niste imali vremena za edukaciju, Nikon cijeli mjesec nudi besplatne on line tečajeve. Čak i ako nemate fotoaparat, tečaj će vas naučiti osnovama fotografije koje možete iskoristiti i na svojim pametnim telefonima

Nikon besplatan tečaj fotografije

Vrijeme koje provodimo doma najbolje je iskoristiti za učenje novih stvari, ako vas privlači fotografija, no nikada do sada se niste imali vremena baviti time, sada je idealna situacija.
 
Tečajevi se kreću u trajanju od 15 minuta do nešto više od sat vremena, a sve ih podučavaju profesionalni fotografi i  Nikon ambasadori. Cijena svakog tečaja je između 15 i 50 dolara, tako da Nikon nudi besplatni tečaj fotografiranja u vrijednosti od 250 dolara.
 
Tečaj vodi profesionalni fotograf i pruža detaljne lekcije koje će vam pomoći u boljem fotografiranju. Iako se većina lekcija temelji na Nikon fotoaparatima, mnoge od njih objasnit će vam osnove fotografije, kao što su tečaj  koji vas uči kao fotografirati djecu ili kućne ljubimce, portrete i pejzažne fotografije. Dakle, čak i ako nemate Nikon fotoaparat, ono što ćete naučiti možete primijeniti  na svojim pametnim telefonima.
Nikon, fotografija, besplatan tečaj fotografije, online tečaj fotografije, eclectic, eclectic.hr
"Dok zajedno prolazimo kroz ova izazovna vremena, fotografija je bitna jer ima moć nadahnuti i podsjetiti nas na važnost ljudske veze dok se izoliramo i distanciramo", rekao je Jay Vannatter, izvršni potpredsjednik tvrtke Nikon,  "U Nikonu smo i dalje posvećeni jačanju kreativnosti  na svim razinama, a u ovim vremenima to možemo učiniti pomažući kreativcima da ostanu nadahnut i da se razvijaju dalje“.
 
Sve detalje o besplatnom tečaju fotografije možete  pronaći ovdje.
Nikon, fotografija, besplatan tečaj fotografije, online tečaj fotografije, eclectic, eclectic.hr