Neki tvrde kako je gin gorak, drugi pak da je kakao gorak, ali spojeni čine najslađi par

Neki tvrde kako je gin gorak, drugi pak da je kakao gorak, ali spojeni čine najslađi par

Zahvaljujući uspješnoj suradnji Old Pilot's gina i čokoladnih radionica Chozen i Sweet Gabi, nastao je savršen spoj neodoljive čokolade i najkvalitetnijeg gina

Čokolada je nedvojbeno najpopularnija slastica na svijetu, za koju se još kaže kako je sreća koja se jede. Pruža utjehu bez izgovorene riječi, a bez nje je mnogima život jednostavno nezamisliv. U moru bezbroj različitih čokoladnih okusa i izgleda, praline imaju posebno mjesto u srcima svih čokoljubaca, a kada im, uz razna divna punjenja, dodamo i najbolji svjetski gin popularnog hrvatskog brenda Old Pilot's, rezultat je neočekivan i apsolutno fantastičan.

Old Pilot's gin praline, čokolada
Suradnja Old Pilot's gina i zagrebačke čokoladne radionice Chozen vlasnika Dražena Zeljkovića, rezultirala je savršenim spojem visokokvalitetne čokolade i gina okrunjenog titulom najboljeg gina na svijetu, na najprestižnijem svjetskom natjecanju IWSC, u kategoriji 'London Dry Gin'. U kutijici Old Pilot’s x Chozen pralina nalazi se 12 komada ručno oslikanih, oblikovanih i napunjenih čokoladnih zalogaja. Sama kutija također je vizualno atraktivna sama po sebi, omotana zaštitnim papirom koji na sebi nosi prepoznatljivi znak ovog brenda – avion. Razne kombinacije okusa s Old Pilot’s ginom proizvedene su najmodernijim tehnikama pripreme čokoladnih bombona, a garantirano će pružiti ultimativni gastro užitak čak i najzahtjevnijim čokoljupcima. Chozen je, pri izradi pralina, koristio Old Pilots Barrel Aged i London Dry gin, kako bi stvorio 3 neodoljiva okusa. Praline od badema odlično pašu uz London Dry, dok original mliječna čokolada izvlači najbolje iz Barrel Aged. Tu je i karamelizirana mliječna čokolada za dodatni slankasti “kick”.
Old Pilot's gin praline, čokolada
Još jedna slatka suradnja puna fantastičnih okusa dolazi iz radionice Sweet Gabi by Ana Herović; praline s originalnom čokoladom i ganache-om od Old Pilots Gina. Ova choc-delight gin pralina spoj je vrhunske čokolade i Old Pilot’s gina, a definira ju čisti, pure okus, kakav niste imali prilike probati do sada. Čokoladni brend Sweet Gabi popularnost je stekao svojom gin-tonic tortom, stoga je suradnja s ekipom iz Old Pilot's bila neminovna. Posebnost ovih pralina je u pomno odabranim namirnicama i spajanju kvalitetne čokolade i Old Pilot's gina, što ih čini neodoljivo kremastima. U pralinama su dvije vrste čokolade s visokim postotkom kakaa, kakao maslacem i prirodnom vanilijom, uz dodatak čokoladne kreme i naravno, Old Pilot's gina. Kao i prethodne, dolaze u lijepo zapakiranoj kutijici, s motivima aviona i jednom mudrom životnom izrekom.
Old Pilot's gin praline, čokolada
Uz već spomenuti London Dry, Barrel Aged te Art Edition, praline su još jedan u nizu uspješnih proizvoda poznatog dvojca, Hrvoja Bušića i Tomislava Anadolca. Ovi ekskluzivni čokoladni bomboni proizvedeni u Hrvatskoj, rezultat su dugogodišnje ljubavi prema kvalitetnoj čokoladi i svakodnevnom razvijanju novih okusa proizvedenih u čarobnim čokoladnim radionicama. Obradujte svoje najmilije, ili možda sebe, za nadolazeće Valentinovo, sljedeći rođendan ili pak na posve običan dan, bez neke posebne prigode, ovim slasnim čokoladnim kutijicama sreće i uživajte u savršenom spoju dva omiljena okusa te usput doživite novu razinu višestruko nagrađivanog Old Pilot’s gina. Jer... “U životu ima važnijih stvari od čokoladnih pralina, ali ne u ovom trenutku...!”
Old Pilot's gin praline, čokolada
Obje vrste Old Pilot's pralina dostupne su na web shopu: https://duh-u-boci.com/shop/cokoladni-bomboni/praline-old-pilots/