Ne morate biti kuhar s Michelinovom zvjezdicom kako biste stvorili pravo ukusno umjetničko djelo.
Ako ste vizualna osoba koji voli lijepe stvari, a hrana vam stvara posebni užitak. Sada možete napraviti remek-djelo s kriškom kruha, maslacem od kikirikija i javorovim sirupom, baš kao što to čini vlasnica računa @FoodyFirst. Nutricionistica i stilist hrane iz Kanade Bethany. Njeni zdravi recepti su istovremeno i najljepši na Instagramu. Bethany je čak počela prodavati uokvirene slike svoje hrane uz pomoć kojih možete ukrasiti svoj interijer. Da, tanjuri su joj tako lijepi!
Bethany nije samo nutricionistica, ona je holistički nutricionist (s diplomom kineziologije!). Holistički označava alternativu usmjerenu na integrirani pristup koji uzima u obzir psihološko, fizičko i socijalno stanje osobe.

Jednostavni, zdravi i lijepi recepti za tost:
Tost s maslacem od kikirikija i medom
Tost tostirajte i premažite maslacem od badema ili kikirikija. Prelijte medom ili agavinim sirupom. Čačkalicom ili vrhom vilice u maslacu izdubite srca. Za posebno lijep tost, med ulijte u male udubine.
Tost s maslacem od kikirikija i medom
Tost tostirajte i premažite maslacem od badema ili kikirikija. Prelijte medom ili agavinim sirupom. Čačkalicom ili vrhom vilice u maslacu izdubite srca. Za posebno lijep tost, med ulijte u male udubine.

Tost s maslacem od kikirikija, džemom od malina i smokvama
Zgnječite maline vilicom i zagrijte ih u maloj posudici. Dodajte im limunov sok, chia sjemenke i javorov sirup (može i med). Kuhajte dok ne postane gusto. Premažite tostirani tost maslacem od kikirikija, prelijte džemom te na sve stavite lijepo narezane smokve.

Tost s humusom, avokadom i cvjetovima kupusa
Na sloj humusa ili baba ganusha, stavite tanko narezani avokado, ukrasite koprom, zelenim lukom, cvjetovima kupusa te dodajte nekoliko kapi maslinovog ulja na vrh.
Na sloj humusa ili baba ganusha, stavite tanko narezani avokado, ukrasite koprom, zelenim lukom, cvjetovima kupusa te dodajte nekoliko kapi maslinovog ulja na vrh.

Tost s maslacem od kikirikija i javorovim sirupom
Tost prepecite, premažite maslacem od kikirikija i prelijte javorovim sirupom. Ukrasite crnim sjemenkama sezama i krupnom solju po ukusu.
Tost prepecite, premažite maslacem od kikirikija i prelijte javorovim sirupom. Ukrasite crnim sjemenkama sezama i krupnom solju po ukusu.
