Na što obratiti pažnju u uređenju interijera?

Na što obratiti pažnju u uređenju interijera?

unsplash

Mali vodič kroz trendove u unutarnjem uređenju. Saznajte koji su to glavni trendovi u stvaranju stvarnog prostora u kojem živite.

Još uvijek prolazimo kroz teško razdoblje nestabilnosti, neizvjesnosti i ekoloških problema. Sve to moramo nadoknaditi u unutrašnjosti našeg doma. Vrijeme je eksperimentiranja sa svjetlom i tekstilom, a interijer mora odražavati vaš karakter s dozom zdravog sarkazma.

Većinu interijera stvaramo u bučnim gradovima u kojima želimo stvoriti svoje mjesto, mogućnost skrivanja u vlastitoj oazi. Dugo nas je progonio materijalizam. Pokušavali smo stvoriti iluziju punoće, pohranjujući na desetke nepotrebnih stvari. Sada se sve svodi na minimalizam, dok svaki objekt u prostoru mora riješiti nekoliko problema istovremeno. Tako ćemo se riješiti smeća i besmislenih predmeta. Poanta je stvoriti konceptualni, prostrani i funkcionalni prostor čak i u minimalno kvadrata prostora.
interjer ideja dnevni boravak

unsplash

Potreba za komunikacijom s prirodom vrlo je važna komponenta. Ovo je sve povezano s prirodnim materijalima. Sada se ovaj trend aktivno koristi u svim područjima. Modni dizajneri nude sve više ekoloških rješenja, a bilo koja vrsta umjetnosti postaje bliža prirodi. Čovječanstvo je odavno prošlo kroz transgenično iskustvo, udaljava se od umjetnog i "pseudo". Vrijeme je za minimalno i prirodno, a to znači drvo.
interjer blagavaonica ideja unutarnje uređenje svjetlo drvo

unsplash

Prijelaz u virtualnu stvarnost. Ne možete pobjeći od ovoga. Na tu temu postoji vrlo zanimljiv primjer "Ahilej i kornjača". Beskrajno slijedimo umjetnost, ali nemamo vremena. Mnogi vlasnici galerija kažu da je čovječanstvo u padu, da je pop art na izdisaju i da se ne može očekivati ništa novo. Međutim, mi krećemo u virtualnu stvarnost, gdje je visoka tehnologija odgovorna za sve. Danas je ovaj odjek budućnosti popularan u unutrašnjosti. Možemo primijeniti moderno svjetlo (pametna led rasvjeta), tehnološke panele, odnosno sve što je povezano s budućnošću.
rasvjeta ideja unutarnje uređenje

unsplash

Eklekticizam. Manifestira se u svemu, unatoč činjenici da osoba danas ima priliku putovati bez stvarnog prisustva jer uz pomoć interneta možemo ići bilo gdje. U unutrašnjosti je mjerodavna mješavina kultura, religija, određeni mentalitet. Možete uzeti mali dio povijesti umjetnosti svake zemlje, pomiješati ono najvažnije iz kultura, kombinirajući jasne i kompetentne trendove. Tako se rađa umjetnost interijera.
blagavaonica unutarnje uređenje slike zid

unsplash