Jeste li već probali "Quarantini"? Trenutno najpopularniji koktel

Jeste li već probali "Quarantini"?  Trenutno najpopularniji koktel

Dok iščekujemo završetak izolacije i uživanje u najdražim koktelima, Instagramom se proširio novi koktel, prigodnog naziva Quarantini

Recept za Quarantini

S obzirom na to da su kafići i koktel barovi zatvoreni  ne samo u Hrvatskoj, već diljem svijeta, oni koji su se zaželjeli osvježavajućeg koktela vrlo brzo su pronašli rješenje, Quarantini. Iako su se pojavili i neki recepti u kojima su baza votka ili gin, Quarantini se najčešće mixa od onoga što imate pri ruci, a pije se u izolaciji i za vrijeme virtualnog druženja.

Quarantini, koktel, karateka, izolacija, coronavirus, COVID-19, korona, ecelctic, ecelctic.hr
Sve je počelo kao šala u SAD-u, kada se na društvenim mrežama pojavilo na tisuće hashtagova #quarantini, uključujući i onaj koji je na Twitter stavila glumica Sharon Stone.  Sada, gotovo tri tjedna kasnije, postoji preko 30 000 postova na Instagramu s hashtagom #quarantini.

I dok vas ispijanje Quarantinija ne može izvući iz kuće, barem ćete se privremeno zabaviti i iskoristiti situaciju. S obzirom na to da se ne preporučuje ni prečesti odlazak u trgovine, zaista ne mogu biti „ispravni“ ili „pogrešni“ Quarantini.