Horoskopski znakovi koji će stati pred oltar više od dva puta

Horoskopski znakovi koji će stati pred oltar više od dva puta

Postoje 4 horoskopska znaka kojima su zapisani višestruki brakovi.

Ovan

Predstavnici ovog znaka aktivni su od rane životne dobi i iskušavaju baš sve, uključujući ljubav. Vrlo često pred oltar staju u vrlo ranoj dobi, a njihovi brakovi u pravilu ne traju dugo. Ovnovi imaju potrebu legalizirati svoje veze u ekspresnom roku. Malo toga se mijenja jednom kad uđu u zreliju dob. Brakovi ovna najčešće ne uspijevaju jer rijetko tko može ući u korak s njima i pratiti ih, a ovnovi ne namjeravaju vući duge da uhvate korak.

Blizanci

Ovaj znak obilježava promjenjiva priroda te sklonost rizičnim i silovitim promjenama. Blizanci znaju kako uživati u životu, a ako se u ovom trenutku žele vjenčati, odlaze u matični ured i bez razmišljanja legaliziraju svoju vezu bez pomisli koliko dugo bi mogla potrajati. Tek u prilično zreloj dobi, nakon par neuspjelih brakova, ovaj znak stvara snažnu i stabilnu obitelj.

horoskopski znakovi brak vjenčanje
Škorpion

Od ljubavi do mržnje sve u jednom koraku. S jedne strane ovaj znak ne može živjeti bez ljubavi i škorpioni su uvijek spremni pobjeći kod matičara po svoju sigurnost, ali s druge strane njihova složena priroda svaki put dovodi do prekida odnosa. Istodobno, trenutak rastave je i trenutak potrage za novim bračnim partnerom škorpiona.

Strijelac

Strijelci ne znaju kako tolerirati monotoniju u svom životu te od svog partnera zahtijevaju česte promjene. Kako to nije praktično i najčešće moguće u brakovima, ovaj znak pati. Konstantnost nije osobina u braku za kojom strijelci teže, a osjećaj novosti i strasti prema nepoznatome je ta koja strijelce tjera da prije ili kasnije napuste bračnu zajednicu.