“Curated Ear”: trend koji obožavamo

“Curated Ear”: trend koji obožavamo

Istražujući nove trendove na Instagramu, jedan nam je posebno zapeo za oko. Radi se o “Curated Ear” trendu, što to točno znači i kako izgleda, pogledajte u nastavku

“Curated Ear” novi trend pirsanja uha

Nakon layering lančića i stacking prstenja stigao je novi trend. Radi se “Curated Ear” trendu. Sinonim za “Curated Ear” je ime Maria Tash.  Maria Tash je najpoznatija piercing lokacija u New Yorku. Tijekom više od dva desetljeća, Maria Tash revolucionarizirala je fini nakit i piercing industriju stvarajući inovativni dizajn.
“Curated Ear” novi trend pirsanja uha

Tahs se u fini nakit zaljubila u Londonu, a karijeru je započela kreirajući personalizirani nakit. Danas su Maria Tash i njezin tim obučenih stručnjaka na čelu vrhunskog dizajna nakita, a stekli reputaciju u ponudi najboljeg nakita i stručnosti u kuriranju individualiziranih stilova.

Tash eksperimentira s delikatnim, sitnijim komadima nakita na neobičnijim dijelovima uha, koje ona naziva “Curated Ear” . Ova inovacija značila je da je Tash stvorio globalno carstvo iz svojih "zamršenih" piercinga, a njezin trend privukao je i poznate zvijezde uključujući Rihannu, Dua Lipu i Scarlett Johansson.

“Curated Ear” novi trend pirsanja uha

Bez obzira gdje se nalazi vaš pirsing, Tashin  savjet broj jedan je da odaberete nakit za koji smatrate da je u skladu s vašim osobnim stilom. Kako bi započela "bušenje uha", Tash  procjenjuje kupčev osobni stil. Mnogo toga se treba uzeti u obzir: "Što nose? Koje druge vrste nakita nose? Koje su boje nakita koji nose, ako ih ima? Je li njihov stil minimalistički? Je li to više avangardi? Je li to boho? " 

“Curated Ear” novi trend pirsanja uha

“Curated Ear” u osnovi znači da dobijete gomilu piercinga odjednom (ili radite s piercingom koji već imate), a zatim odaberite nakit koji će lijepo ići zajedno da ispunite sve rupice. Ako se odlučite da ovaj trend želite i na svom uhu, nemojte riskirati bušenjem ušiju bilo gdje i bilo čime. Bušenje uha u neadekvatnim uvjetima može rezultirati raznim upalama i komedonima. Stoga, pronađite piercing studio u kojim će vam iskusni pirseri ne samo napraviti “Curated Ear”, već vas i savjetovati o pozicijama, materijalu nakita kao i o tome kako njegovati vaš novi izgled i izbjeći moguće komplikacije.

“Curated Ear” novi trend pirsanja uha