7 jutarnjih trikova kojima se služe žene s pretrpanim rasporedom

7 jutarnjih trikova kojima se služe žene s pretrpanim rasporedom

Često vam se dogodi da kasnite na posao, sastanke ili druge jutarnje obaveze? Ovih 7 trikova pomažu ženama s obavezama da budu organizirane, spriječe kašnjenje i stres.

Provjerite raspored

Večer prije provjerite svoj raspored i obaveze  koje morate obavit. Hoćete li cijeli dan biti u uredu ili cijeli dan morate obavljati zadatke po gradu, idete li nakon toga na poslovni sastanak ili koktel s prijateljicama. O rasporedu ovisi kombinacija koju planirate obući. Sigurni smo kako nećete birati iste cipele ako dan provodite u uredu sjedeći  za kompjuterom ili imate 3 sastanka na 3 različite adrese. Nakon što provjerite raspored za idući dan, pripremite odjeću u kojoj ćete se osjećati lijepo i u kojoj će vam biti udobno, a istovremeno je praktična za sve obaveze koje morate obaviti u tom danu.

7 jutarnjih trikova kojima se služe žene s pretrpanim rasporedom

Provjerite vremensku prognozu

Izbjegnite jutarnji stres u kojem shvatite da ste pripremili kombinaciju  sandala i lepršave haljinice,  temperatura je 10 stupnjeva niža nego što ste očekivali, a sandale od brušene kože koje ste pripremili bit će potpuno uništene ako padne kiša. Vremenska prognoza, baš kao i provjera rasporeda pomoći će vam da pripremite modnu kombinaciju s kojom ćete biti zadovoljni, uštedjeti dragocjene jutarnje minute i osjećati se i izgledati dobro.

 

Pripremite doručak za sljedeći dan

Jutarnje ustajanje iz kreveta bit će lakše ako znate da vas čeka fini doručak.  Zobene pahuljice ili smoothie možete pripremiti dan ranije, uštedjet ćete vrijeme za pripremu doručka ujutro, spriječiti  glad i kupovanje kaloričnih peciva iz pekare, a istovremeno dobiti energiju za radni dan pred vama.

 

7 jutarnjih trikova kojima se služe žene s pretrpanim rasporedom

Tretmane ljepote napravite večer prije

Ako iz stana morate izaći u ranim jutarnjim satima nećete imati vremena za pilinge i dubinske maske, osim toga takve tretmane najbolje je raditi u večernjim satima kao bi koža upila sve vrijede sastojke, a koža će ujutro biti spremna i njegovana.

 

 

Pripremite kozmetičku torbicu

Ako znate da ćete se kući vratiti tek u večernjim satima, vrlo je vjerojatno kao ćete tijekom dana morati popraviti make-up, neka vam osnovni proizvodi koje koristite poput pudera za matiranje i ruža uvijek budu spremni u kozmetičkoj torbici.

 

7 jutarnjih trikova kojima se služe žene s pretrpanim rasporedom

Organizirajte odjeću i modne dodatke

Organizirajte odjeću i modne dodatke kako bi vam uvijek bili pri ruci i kako ne biste trebali među zimskim kapama tražili nakit ili ljetni šešir. Osim toga, takva organizacija pomoći će vam da uvijek znate što imate od odjeće i modnih dodataka te tako možete izbjeći impulzivnu kupnju.

 

Pripremite svoju torbu unaprijed

Svi znamo kako dnevne torbe mogu biti pretrpane, a istovremeno u njima može nedostajati nešto što vam je potrebno, poput osobne iskaznice, vozačke dozvole ili dodatne baterije za mobitel. Stvorite naviku spremanja torbe na vrijeme i izbjegnite stres koji može nastati  kada na putu na posao shvatite da ste zaboravili neku od ključnih stvari.