5 tipova muškaraca koje je najbolje držati na distanci

5 tipova muškaraca koje je najbolje držati na distanci

Prije izgradnje odnosa sa suprotnim spolom, dobro je provjeriti spada li vaš muškarac u jedan od ovih tipova osobe.

"On je taj koga sam tražila cijeli život!", uvjeravate svoje prijateljice dok sjedite s njima u kafiću i raspravljate o najnovijem muškarcu s kojim izlazite. Kako se ne bi morale nakon par dana ili tjedana, na toj istoj kavi, jaditi oko svojih ljubavnih problema, vrijeme je za dobru provjeru. Donosimo vam 5 tipova muškaraca koje je najbolje zaobilaziti.


"Moja bivša je prava glupača!"

Pravilo da nije uobičajeno razgovarati o bivšim partnerima na prvom spoju već svi znamo. Istina, prije ili kasnije pojavi se tema, a tada čovjek koji vam je već imao vremena govoriti o sebi u punom sjaju počinje govoriti o onima s kojima ipak nije uspjelo. Ipak, postoji jedno konstruktivno zrno razgovora koje možete pratiti samo kad osoba govori o postupcima svog partnera, a ne o svojoj percepciji svog ponašanja. Ali ne žurite i ne upadajte u riječ svom partneru; umuknite i poslušajte njegove riječi. Ako je njegova percepcija situacija isključivo negativno nastrojena prema bivšoj partnerici, budite svjesni da i vas čeka ista sudbina u kojoj ćete samo vi biti krivi.

muškarac

unsplash

"Oči su ti poput dva oceana bez dna..."

Nadamo se da ste samo zakolutali očima i niste bili impresionirani banalnim komplimentima koje neinventivni muškarci koriste već 10 godina zaredom. Slažete se, bolje je reći „danas izgledaš prelijepo“ nego graditi metaforu koja će nužno ispreplesti usporedbu s cvijetom, oceanom i drugim objektima nestručnih romantičara. Što više muškarac priča, to manje to čini. Čim naletite(i padnete) na grablje s romantičnim praznim pričanjem, naučit ćete lekciju za cijeli život.

"Znaš, jednostavno nisam upoznao pravu ženu..."

Kad muškarac počne s pričama kako godinama traži srodnu dušu, ali ipak je stalno bio u kratkim avanturama, možete se samo nasmijati. Postoje dvije mogućnosti: ili je u glavi smislio ideal koji nije usporediv sa životom, ili je doživio psihološku traumu u jednoj od veza koja ga je spriječila da prijeđe iz prijateljske i seksualne komunikacije u ozbiljan odnos. U prvom slučaju, ne postoji način da se nekom pomogne. Osoba treba odrasti i shvatiti da svatko od nas ima. U drugom slučaju, osoba treba rehabilitaciju i stručnu psihološki pomoć. Razgovarajte s njim od srca do srca i predložite odlazak na sastanak s terapeutom.
muškarac

unsplash

"Razvest ću se od svoje žene"

Obično to rade imućni muškarci, čiji je imovina usko vezena sa ženinom. Nikad neće riskirati svoje materijalno blagostanje, čak i ako im se iskreno sviđate. Možete prihvatiti ulogu vječne ljubavnice ili se mirno rastati s muškarcem objašnjavajući da uloga 'drugog plana' nije prikladna za vas. Ako vam nakon nekoliko mjeseci bivši ljubavnik pozvoni s papirima za razvod, pružite mu drugu priliku. Zaista postoje iznimni slučajevi kada osoba zaista upozna svoju ljubav i odluči se razvesti s partnerom. A ako ne, onda ste pali u klopku tipične varalice, a vaše će mjesto jednog dana zauzeti nova mlada djevojka.
muškarac

unsplash

"Idemo popiti šalicu kave? Joj zaboravio sam novčanik. "

Čovjekova pohlepa je pravi grijeh. Da, svi se mogu suočiti s privremenim poteškoćama. No, je li zaista teško reći djevojci o njima? Iznos šalice kave i desert u obližnjem kafiću za odraslu financijski neovisnu osobu ne bi trebao biti problem, čak i ako njegov posao prolazi kroz teška vremena. Najvjerojatnije je riječ o muškarcu s kojim se nećete moći ni zabaviti, niti izgraditi obitelj.