4 podcasta o vezama koje vrijedi poslušati

4 podcasta o vezama koje vrijedi poslušati

unsplash

Na Valentinovo objavljujemo popis podcasta koji u šarolikim bojama opisuju agoniju i očaj modernog svijeta romantike.

2020 godine. romantična veza često je poput šetnje minskim poljem. Morate shvatiti koja vam 'aplikacija' više odgovara i naučiti značenje čitave palete pojmova. Na Valentinovo odlučili smo vam podijeliti zanimljive podcastove o ljubavi, vezama i seksu.
podcast slušanje mobitel

unsplash

The Receptionist Podcast

Idealno za: Situacije u kojima nije previše zainteresiran

Razgovarajte o tome kako se bolje ponašati ako veza još uvijek nema etiketu, kao i o seksu i zamkama društvenih mreža. Nema zabranjenih tema u The Receipts Podcastu. Predvode ga tri djevojke - Tolani Choneye, Audrey Indom i Milena Sanchez. Ne pokušavaju zasladiti situaciju i ne biraju riječi. O svemu govore nepristojno, ali iskreno, ubodno i duhovito. Ovaj je podcast poput grupnog razgovora s prijateljima, bez ikakvih pristranih savjeta.

Guys We are F***d

Idealno za: Promicanje pozitivnog stava prema seksu

Ovaj podcast počeo je kad su stand-up komičari Corinne Fisher i Christina Hutchinson preko noći pozvali svoje bivše dečke i partnere da detaljno razgovaraju o svojim seksualnim iskustvima. Od tada postaje platforma za borbu protiv osuda žena zbog aktivnog seksualnog života. Ponekad djevojke čitaju pisma koja su im poslana i pozivaju slavne osobe (Amber Rose, Dan Savage), ali voditelji sami pričaju najrelevantnije priče.

Where should we begin?

Idealno za: Situacije kada je vrijeme za psihologa

Podcast psihoterapeutkinje, spisateljice i govornice Esther Perel jednako je intiman koliko i poučan. Sadrži priče iz osobnog života izmišljenih parova. Gdje bismo trebali započeti?, poziv je u Estherin virtualni ured. Pod njezinim vodstvom, govori se o varanju, traumama, nedostatku seksa, a sve u intimnim detaljima radi traženja pomirenja. Perel pomaže da drugačije sagledate situaciju, a slušajući ćete naučiti bolje razumjeti sebe.

Anna Faris is Unqualified

Idealno za: Da ne zaboravimo da se slavne osobe ne razlikuju od nas

Bi li Lena Headey spavala s dadiljom? Što može pokvariti romantično raspoloženje Busy Philipps? A što Christian Siriano misli o odnosima u svijetu mode? Na ta pitanja odgovara podcast Anne Farie. Skečevi su komični, pozivaju slušatelja i daju niz iskrenih intervjua s njezinim slavnim prijateljima. Zajedno s njima, bez oklijevanja govori o svom osobnom iskustvu; od uspješnih igranja uloga do izdaja i poteškoća povezanih s razdvajanjem od Chrisa Pratta.