3 najbolja načina za organizaciju ormara

3 najbolja načina za organizaciju ormara

pixabay

Organiziran ormar ženin je najbolji prijatelj

Kako organizirati ormar?

Ispravan način organizacije ormara ne postoji, postoji nekoliko načina koji vam mogu pomoći da vaš ormar uvijek bude organiziran, uredan i pregledan, a koji način ćete odabrati ovisi o vama, veličini ormara i vašem načinu života. Danas vam donosimo 3 načina organizacije ormara za koji se žene odlučuju kako bi slaganje modnih kombinacija bilo što brže, kako bi uvijek znale gdje se što nalazi i kako bi prestali zaboravljati na one komade s etiketom koji su završili negdje u dubini ili na dnu ormara i na njih smo u potpunosti zaboravili. Bez obzira za koji način organizacije ormara se odlučite, jedna stvar je svim zajednička, prije organizacije ormara iz njega izvadite baš sve. Odvojite na „hrpice“ odjeću koja ostaje, odjeću koju ćete donirati, prodati ili pokloniti.

3 najbolja načina za organizaciju ormara, eclectic.hr

Organizacija ormara prema boji

Ovo je jedan od najčešćih načina organizacije ormara, najviše zbog estetskog dojma koji ormar organiziran po bojama ostavlja. Organiziranje ormara na ovaj način vam omogućuje da vidite odnose među bojama, kako se slažu, koje boje dominiraju u vašem ormaru, a kojih boja nedostaje.

3 najbolja načina za organizaciju ormara, eclectic.hr

Organizacija ormara po kategoriji

Kao i u trgovinama, odjeća se obično grupira po kategorijama, traperice, kratke hlače, hlače, haljine, suknje, haljine, puloveri itd. Ovaj način će vam pomoći da u svakom trenutku budete sigurni gdje što.

3 najbolja načina za organizaciju ormara, eclectic.hr

Organizacija ormara prema načinu života

Za one koje imaju specifičnu ranu odjeću ili uniforme, organizacija ormara prema lifestyleu mogla bi biti najbolja opcija. U ovom slučaju, način na koji biste organizirali svoj ormar grupirao bi se u životne kategorije, poput sljedećih: posebni događaji (vjenčanje, razni eventi, itd.), odjeća za posao, casual (vikend, slobodni dani). Ova je metoda najbolja za ljude koji ne žele ili nemaju dovoljno vremena za traženje odjeće ili slaganje modnih kombinacija pred ormarom.