Sve što znamo o biografskom filmu Madonne kojeg režira i potpisuje (video)

Sve što znamo o biografskom filmu Madonne kojeg režira i potpisuje (video)

@madonna

Ako postoji savršena osoba koja bi trebala ispričati priču o Madonni, onda to zasigurno mora biti ona sama.

Prema Varietyju, multitalentirana superzvijezda režirat će svoj biografski film koji će zabilježiti njezin život i karijeru, ali istovremeno će pomoći i u njegovom pisanju zajedno s oskarovcem Diablom Codyjem. Za razliku od nedavnih glazbenih filmova Bohemian Rhapsody i Rocketman, čiji su glavni akteri djelovali kao kreativni savjetnici i izvršni producenti, Madonna će izravno biti uključena u film koji još uvijek nema radni naslov.
https://www.instagram.com/p/CE5Ny6gBnR4/
"Želim prenijeti nevjerojatno putovanje na koje me život poveo kao umjetnicu, glazbenicu, plesačicu i ljudsko biće, pokušavajući se probiti na ovom svijetu", rekla je Madonna u izjavi. "U fokusu ovog filma uvijek će biti glazba. Glazba me održavala, a umjetnost održala na životu. Postoji toliko neispričanih i nadahnjujućih priča i tko bi ih bolje ispričao od mene."
https://www.instagram.com/p/CEpyPFUhB2e/
Iza kamere, Madonna je već režirala dva dugometražna filma: Filth and Wisdom iz 2008. i W.E., koji je dobio Zlatni globus 2011. godine. Također je i koautorica oba filma. Daleko od Hollywooda, Madonna je uspjela dohvatiti titulu najbolje plaćene samostalne turnejske umjetnice svih vremena, prodala je 335 milijuna albuma širom svijeta i najprodavanija je ženska glazbena umjetnica svih vremena.