Serija koju gledamo ovaj vikend: „Why Women Kill“

Serija koju gledamo ovaj vikend: „Why Women Kill“

CBS

Serija "Zašto žene ubijaju" prati 3 žene koje žive u različitim desetljećima, a povezuju ih dvije stvari; sve žive u istom dvorcu i sve su doživjele nevjeru

Nova serija "Zašto žene ubijaju"

Redatelj nove serije, „Why Women Kill“ je Marc Cherry, najpoznatiji po serijama „Očajne kućanice“ i „Vraške sluškinje“. U glavnim ulogama su  Lucy Liu, Ginnifer Goodwin, Kirby Howell-Baptiste.
"Why Women Kill" američka je komično-dramska serija koju je stvorio Marc Cherry  za CBS. Postavljena u više vremenskih razdoblja, serija prikazuje događaje koji vode do smrti nakon što žene saznaju za preljube koje su počinili njihovi muževi. Premijerno je predstavljena 15. kolovoza 2019. godine, a  prva sezona sastojala se od 10 epizoda.  Nešto prije završetka prve sezone, najavljena je druga sezona serije.

 

„Why Women Kill“, Zašto žene ubijaju, su  Lucy Liu, Ginnifer Goodwin, Kirby Howell-Baptiste, serija, eclectic.hr

CBS

"Zašto žene ubijaju" prati tri žene iz različitih desetljeća koje povezuje isti dvorac u  Pasadeni i koje su u svojim brakovima doživjele nevjeru. Godine 1963.  Beth Ann Stanton  zadovoljna je kućanica dok ne sazna za suprugovu nevjeru.  U 1984. godini, Simone Grove otkriva homoseksualnost trećeg muža i započinje vlastitu vezu s mlađim muškarcem, a premda u otvorenom braku, 2019. godine, odvjetnica Taylor Harding otkriva da je njezin odnos stavljen na test kad se ona i suprug  zaljube u  istu ženu.