Predstave najvećeg cirkusa na svijetu, legendarnog "Cirque du Soleil" možete gledati online

Predstave najvećeg cirkusa na svijetu, legendarnog "Cirque du Soleil" možete gledati online

Sada možete pogledati Cirque Du Soleil show od doma

Besplatni online Cirque Du Soleil show

"Sada su nam više nego ikad prije potrebni naši obožavatelji. Želimo dati svoj dio za širenje radosti, čak i izdaleka ", kazala je Sheila Morin, voditeljica marketinga  Cirque du Soleil Entertainment Group.

80-ih godina trupa izvođača koju je osnovao Gilles Ste-Croix  pokazala je svoj talent na ulicama grada Baie-Saint-Paul. Javnosti poznatija kao Les Échassiers de Baie-Saint-Paul ova je skupina činila jezgru onoga što će prerasti u "Cirque du Soleil". Postava je  imala eklektičan show, žonglere, plesače, gutače vatre i glazbenike koji su svojom glumom uveseljavali  lokalne fanove.

Cirque Du Soleil, show, predstava, online, eclectic, eclectic.hr
Nakon što je godinama usavršavao svoj zanat, Guy Laliberté, član Les Échassiersa, odlučio je da je show koji su razvili bio spreman oduševiti fanove izvan  rodnog grada. 1984. godine, Laliberté je odlučio predstaviti show na turneji u cijeloj provinciji, pružajući ljudima uvid u budućnost cirkuske umjetnosti. "Cirque du Soleil" prvi put se put pojavio na međunarodnoj sceni 1987. prilikom svoje prve turneje po SAD-u, a 1990. krenuli su na prvu turneju po Europi. Od tada, pa sve do danas, nastavaju oduševljavati sve obožavatelje diljem svijeta.
 
S obzirom na to da su im zakazane predstave otkazne zbog COVID-19 virusa, "Cirque Du Soleil" nudi besplatne predstave koje možete gledati iz dnevne sobe.