Pogledajte trailer za jedan od najiščekivanijih dokumentaraca, “Jeffrey Epstein: Filthy Rich” koji izlazi ovaj mjesec

Pogledajte trailer za jedan od najiščekivanijih dokumentaraca, “Jeffrey Epstein: Filthy Rich” koji izlazi ovaj mjesec

“Jeffrey Epstein: Filthy Rich”

Netflix je najavio kako će dokumentarac o jednom od najkontroverznijih milijardera biti objavljen ovaj mjesec

"Jeffrey Epstein: Prljavi bogataš" Netflixova serija koja obećava da će od početka do kraja otkriti istinu o Jeffrey Epsteinu

Režiju potpisuje Lisa Bryant, producent je Joe Berlinger, a dokumentarac u 4 dijela izlazi na Netflixu 27. svibnja.
 
Jeffrey Epstein jedan je od najkontroverznijih milijardera za kojeg  do danas nije potpuno jasno na koji se način obogatio. Bogataša optuženog za trgovinu seksualnim robljem i iskorištavanje maloljetnih djevojaka, povezivalo se s brojnim slavnim i moćnim osobama poput  Donalda Trumpa ili bivšeg predsjednika Billa Clintona.
 
Uhićen je 2019.  i nakon što je optužen za niz slučajeva pedofilije, Jeffrey Epstein je dok  je u zatvorskoj ćeliji na Manhattanu čekao suđenje za optužbe za spolno napastovanje žena i seksualnu trgovinu, počinio samoubojstvo u 66. godini života.
 
Odmah nakon što je vijest od njegovom samoubojstvu izašla u javnost, svijetom su se proširile teorije zavjere. Dok jedni tvrde kako samoubojstvo nije bila opcija zbog 24- satnog nadzora, drugi tvrde kako je nadzor ukinut.
 
Jeffrey Epstein bio je povezan sa svim važnim ljudima, njegovo bogatstvo prelazilo je milijarde, ali bez obzira na to, magazin Forbes ga nikad nije uvrstio na popis milijardera, navodeći kako je mnogo vjerojatnije da vrijedi tek četvrtinu onoga što se misli.
 
Što se zapravo događalo, možda napokon saznamo 27. svibnja kada serija izlazi na Netflixu.